Την πίτα του έκοψε ο ΑΟΛ. VIDEO-ΦΩΤΟ

Μέσω ενός πρωτότυπου δρώμενου, του face painting, που  έφτιαχναν εθελοντικά τα κορίτσια του αγωνιστικού τμήματος της ενόργανης, έκοψε τη πίτα του ο Αθλητικός Όμιλος Λαγονησίου χθες Κυριακή 31/1/16 με πολλούς γονείς και παιδιά και με αρκετούς επισήμους (τον δήμαρχο Γιώργο Σωφρόνη, τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Φιλίππου, τον αντιδήμαρχο Σπύρο Δημητρίου, τον επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας Μανώλη Τσαλικίδη, τον πρόεδρο του τοπικού Μάκη Κολαξή, τους συμβούλους Μανωλη Χαριτο , Λίζα Λαζαρίδου, Κωνσταντίνα Μπουλαμάτση,  Κώστα Λεμπιδάκη &  τον πρόεδρο της ένωσης γονέων Χάρη Κυνηγαλάκη) .

Η Πρόεδρος Άντζυ Προκόπη εξήρε την προσπάθεια των μελών του ΔΣ, και των προπονητών, αναφερόμενη στη προσπάθεια καθενός χωριστά ενώ δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει την υπόθεση για την  έκβαση της παραχώρησης διπλανού οικοπέδου που η προηγούμενη Δημοτική Αρχή είχε υπογράψει.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Σωφρόνης,  χαιρέτησε και συνεχάρη την Διοίκηση του ΑΟΛ για το έργο που επιτελεί και τόνισε την προσπάθεια που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή για να βοηθήσει το έργο της, χωρίς όμως να αναφερθεί στο θέμα της παραχώρησης.

Ο Πέτρος Φιλίππου στο χαιρετισμό του μας γύρισε πολλά χρόνια πίσω για να μας υπενθυμίσει το ιστορικό δημιουργίας του ΑΟΛ, που ξεκίνησε από έναν Σύλλογο τάβλι στον Άγιο Νικόλαο Λαγονησίου, πρωτοστατούντος του Κώστα Καλονυμίδη-αγαπημένος φίλος που δεν υπάρχει πια- και που υπήρξε ο πρώτος Πρόεδρος του ΑΟΛ.

Ως αναγνώριση, ο Π. Φιλίππου πρότεινε να αναρτηθεί στο χώρο των εγκαταστάσεων αναμνηστική πλάκα η φωτογραφία του Κώστα Καλονυμίδη καθώς και του Συλλόγου Ακτημόνων στον οποίον οφείλεται η παραχώρηση 45 περίπου στρεμμάτων όπου σήμερα βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του ΑΟΛ και των Σχολειων.

Ο Paraktios ήταν εκεί και με την κάμερα κατέγραψε την εκδήλωση.

Δείτε περισσότερες φωτό πατώντας ΕΔΩ

[sam id=”6″ codes=”true”]
Categories