Συνάντηση Γαλλικών Κλασσικών Αυτοκινήτων PEUGEOT – ΠΟΡΕΙΑ ET LES AMIS στη Βουλιαγμένη (βιντεο)

By Atticanews.gr

Συνάντηση Γαλλικών κλασσικών αυτοκινήτων στην Πλατεία Νυμφών (Κεντρική Πλατεία Βουλιαγμένης) διοργάνωσε το Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων (Α.Ο ΣΙΣΑ), σε συνεργασία με τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής του Δήμου, (ΟΑΠΠΑ).

Η εκδήλωση απευθυνόταν στους φίλους των κλασικών Peugeot, και σε οχήματα που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην Γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία γενικότερα. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν όλα τα πιστοποιημένα κλασικά Peugeot, τα γαλλικά ιστορικά αυτοκίνητα, καθώς και τα γαλλικά young timer (κατασκευής 1987 – 1996).

Τα αυτοκίνητα παρατάχθηκαν στον χώρο του parking της πλατείας Βουλιαγμένης στις 10:00 και παρέμειναν εκεί μέχρι τις 13.00 όπου, με την βοήθεια της Τροχαίας, έγινε η έξοδος των οχημάτων από την πλατεία με κατεύθυνση προς το Σούνιο για μια μικρή αυτοκινητοδρομία 25 χιλιομέτρων.

Στην Πλατεία Νυμφών κατά της διάρκεια της εκδήλωσης ακούγονταν γαλλική μουσική ενώ στις 12.30 πραγματοποιηθηκε τελετή βράβευσης και απονομή αναμνηστικών πλακετών.

http://www.atticanews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=52681%3A-peugeot-et-les-amis-&catid=45%3Amagazino&Itemid=64

 

Categories