Κρίσιμη για τη πορεία του ΠΡΩΤΕΑ Π.Φώκαιας η χθεσινή Γενική Συνέλευση.

Με πρωτοβουλία Διοίκησης και παΠΡΩΤ 1ιχτών, έγινε η έκτακτη ενημερωτική Γενική Συνέλευση των μελών χθες 17/2, όπου  συζητήθηκε η κακή πορεία της Ομάδας. Όλοι όσοι παραβρέθηκαν-και ήταν αρκετοί-είναι άνθρωποι που αγαπούν τον ΠΡΩΤΕΑ και έχουν στο παρελθόν προσφέρει πολλά σε αυτή την υπόθεση.

Στο τραπέζι έπεσαν όλες οι αιτίες, που κατά τη γνώμη κάθε ομιλητή , προκάλεσαν τον κατήφορο και προτάθηκαν διάφορες λύσεις.

Υπογραμμίζεται ιδιαίτερα, ότι παρά την αυστηρή κριτική που ασκήθηκε στην σημερινή διοίκηση από μέλη παλαιότερων διοικήσεων, μπορούσε κάποιος να διακρίνει την ΠΡΩΤ 2αγωνία όλων  για την τύχη της ομάδας και γιαυτό η συζήτηση κρίνεται εποικοδομητική και η στήριξη στον Προπονητή κο Μακροδημήτρη, δεδομένη.

Αποφασίστηκε επίσης  να συζητηθεί σε πιο κλειστό κύκλο, η περίπτωση πλαισίωσης της Διοίκησης  και με έμπειρα μέλη που είχαν διατελέσει παλαιότερα, μέλη του ΔΣ.

Η ομάδα όμως χρειάζεται και τη στήριξη των φιλάθλων της στην εξέδρα, κάτι που ίσως είναι και το καλύτερο γιατρικό σε αυτή τη χρονική συγκυρία.

ΠΡΩΤ 3 ΠΡΩΤ 5 ΠΡΩΤ 6 ΠΡΩΤ 7

Categories