Η Συνεστίαση των Παλαιμάχων του ΠΑΟ Καλυβίων. video

Συνεστίαση διοργάνωσε το  Σωματείο των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟ Καλυβίων στην ταβέρνα ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, το Σάββατο 27/2/16. Ήταν η πρώτη δημόσια εκδήλωση του νεοσύστατου Συλλόγου, με πλούσιο φαγητό και πολύ κέφι  κατά την οποία τιμήθηκαν  παλαίμαχοι παίχτες και παράγοντες που κατά το παρελθόν είχαν προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ . Μαζί με αυτούς βραβεύθηκαν  και παράγοντες του Σωματείου Παλαιμάχων. Οι τιμηθέντες είναι οι εξής:

1. Νίκος Μπούτσης για τις πολύτιμες υπηρεσίες του και κυρίως για τη παραχώρηση της έκτασης όπου σήμερα βρίσκεται το Γήπεδο του ΠΑΟΚ και οι πέριξ εγκαταστάσεις. Την Τιμητική πλακέτα επέδωσε ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης.

2.Θοδωρής Μιχάλης για τις υπηρεσίες του ως Πρόεδρος του ΠΑΟΚ για πολλά χρόνια. Τη τιμητική πλακέτα επέδωσε ο Αντιδήμαρχος Σπ.Δημητρίου.

3. Καρακασίλης Κώστας για τις υπηρεσίες του ως Πρόεδρος του ΠΑΟΚ. Την πλακέτα παρέλαβε αντ’ αυτού ο σημερινός Πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Νίκος Πουλόπουλος.

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΠΑΟΚ 27 2 16.Still050Επίσης βραβεύθηκαν οι παλαίμαχοι παίχτες Χρήστος Μπούτσης, Γιώργος Λιζάδης, Αναστασάκης Μανώλης και Σπύρος Καρελιώτης ο οποίος με τη σειρά του επιφύλαξε έκπληξη βραβεύοντας τον Πρόεδρο του Σωματείου Παλαιμάχων, Γιώργο Ψαρρό και την σύζυγό του Σοφία.

Ιδιαίτερη τιμή και στον μεγάλο χορηγό της Ομάδας, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ, στον οποίον ο Πρόεδρος Γιώργος Ψαρρός επέδωσε φανέλα του ΠΑΟΚ με υπογραφές των παιχτών. Ο Χριστόφορος, ιδιοκτήτης της ομώνυμης ταβέρνας, προσέφερε 3000 ευρώ ως χορηγία για τη νέα σεζόν!!

Τέλος ξεχωριστή  αναφορά και πολύ χειροκρότημα για 2 ακόμα μέλη του Σωματείου, την Γιαννούλα Θεοδώρα και τον Τάσο Τριανταφύλλου.

Στην συνεστίαση παρέστη στην αρχή της εκδήλωσης – αποχώρησε λόγω υποχρεώσεων- ο Πέτρος Φιλίππου, η Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Σοφία Μιχαηλίδη με τον σύζυγό της Χρήστο Τσιγαρίδα, η τοπική Σύμβουλος Καλυβίων Κωνσταντίνα Μπουλαμάτση και σύσσωμο το ΔΣ του ΠΑΟΚ.

Δείτε το video

Δείτε φωτο πατώντας ΕΔΩ

[sam id=”6″ codes=”true”]

 

 

 

 

 

Categories