Για όλους τους Φορείς του Δήμου Σαρωνικού. “ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ”

12802788_767634030040587_7954654661286816736_nΠολλές εκδηλώσεις, “πίτες” και αποκριάτικοι χοροί στον Δήμο μας. Αναρωτήθηκε όμως κανείς, ότι υπάρχουν αρκετά μέλη των διοργανωτών συλλόγων που δεν μπορούν να πάρουν μέρος σε αυτές τις γιορτές Χαράς λόγω οικονομικής δυσχέρειας?

Και όμως είναι πολύ εύκολη υπόθεση να προσφέρουμε σε αυτούς τους ανθρώπους τη χαρά της συμμετοχής αν ακολουθήσετε το παράδειγμα της Αναστασίας Ιωαννίδη που υλοποίησε την ιδέα “Σε Αναμονή” που μπορείτε να δείτε σε video στο τέλος αυτού του άρθρου.

Αυτό λοιπόν που εφάρμοσε η Αναστασία σε κάποιες εκδηλώσεις στην Σαρωνίδα που υπήρχε “χρηματική είσοδος”, ήταν να ζητήσει από τα μέλη που έπαιρναν μέρος στις εκδηλώσεις, κατά την αγορά της πρόσκλησης να αγοράζουν μία ακόμη πρόσκληση καταβάλλοντας ολόκληρο η μέρος του αντιτίμου και έτσι δημιουργήθηκε το “ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ” που δόθηκε σε μέλη του Συλλόγου που δεν θα μπορούσαν με άλλο τρόπο να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.

Ακολουθήστε λοιπόν φίλοι μου αυτή την ιδέα που μπορεί να έχει εφαρμογή σε πολλές καθημερινές συναλλαγές μας με τις καφετέριες, τους φούρνους, τα super markets κλπ αρκεί τα μέλη των ΔΣ να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες και συνεννοήσεις με τους επιχειρηματίες της περιοχής ευθύνης τους.

Δείτε και το video για να εμπνευσθείτε

ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΙΔΕΑ: «ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ»

Categories