Και οι επικίνδυνες διασταυρώσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Σαρωνικού της 2/3. video

Μία ακόμα επίκαιρη ερώτηση της Αγγ.Ράπτη, για ζήτημα των επικίνδυνων διασταυρώσεων στον καινούργιο Δρόμο προς Μαρκόπουλο όπου έχουν  προκληθεί πολλά ατυχήματα.

Η Αγγ.Ράπτη φαίνεται στο video να αναφέρεται σε διασταύρωση της Αγ. Δημητρίου, εννοώντας της Γαλάζιας Ακτής, όμως αυτό δεν αλλάζει την πραγματικότητα καθώς ο Δήμαρχος μάλιστα απαρίθμησε τους 3 επικίνδυνους κόμβους ( Γαλάζιας Ακτής, Θορικού και Προφάρτας).

Όπως απάντησε ο Δήμαρχος, έχουν γίνει έγγραφα από πλευράς Δήμου για να δημιουργηθούν ΚΥΚΛΙΚΟΙ ΚΟΜΒΟΙ στα αντίστοιχα σημεία που συμβάλλουν στην μείωση της ταχύτητας παρέχοντας μεγαλύτερη Ασφάλεια, ωστόσο η Περιφέρεια Αττικής που έχει αναλάβει το έργο απάντησε ότι για να γίνει αυτό, θα έπρεπε να γίνουν απαλλοτριώσεις καθώς κάτι τέτοιο θα απαιτούσε πολύ χρόνο αφού εξ αρχής δεν είχε σχεδιαστεί. Η Δνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας έχει εγκρίνει την εγκατάσταση τριών φωτεινών σηματοδοτών προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα όμως γενικότερα,  υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στις πληρωμές των αναδόχων – ο δρόμος δεν έχει ακόμα παραδοθεί- όπως ακριβώς συμβαίνει και με το Αντιπλημμυρικό Αναβύσσου.

[sam id=”6″ codes=”true”]
Categories