Εύκολα η Ανδρική ΑΟΛ επί της Αρτέμιδας 78-52

Εύκολος για τον ΑΟΛ ο χθεσινός αγώνας (4/3/16) στο “Ν.ΚΑΚΛΑΜΑΝΑΚΗΣ” με την ομάδα της Αρτέμιδας 78-52. Φυσιολογικά δεν θα έπρεπε να σχολιάσουμε κάτι ιδιαίτερα, αν η ομάδα της Αρτέμιδας δεν πρωταγωνιστούσε με έντονες φραστικές αντιδράσεις  απέναντι στις αποφάσεις του Διαιτητή. Οι διαμαρτυρίες ξεκίνησαν όταν οι διαιτητές- κατά την άποψη των φιλοξενουμένων- δεν διέκοψαν αμέσως το παιχνίδι όταν παίχτης τους μετά από πτώση χτύπησε το κεφάλι του και συνεχίστηκαν και ύστερα, αμφισβητώντας κάθε απόφαση των διαιτητών με αποτέλεσμα την αποβολή ενός παίχτη. Σε αυτό το σημείο λόγω επαπειλουμένων  επεισοδίων οι διαιτητές 6 λεπτά πριν τη λήξη του τελευταίου μέρους, διέκοψαν τον αγώνα και το παιχνίδι ξεκίνησε μετά από 20 λεπτά, όταν αποκαταστάθηκε η ηρεμία στην ομάδα της Αρτέμιδας.

Στο αγωνιστικό μέρος, αν εξαιρέσουμε τα επεισόδια, μπορούμε να πούμε ότι παίχτηκε ένας ωραίος αγώνας και από τις 2 ομάδες, με αναμφισβήτητη υπεροχή του ΑΟΛ.

Δείτε στο video κάποιες από τις ωραιότερες φάσεις του αγώνα (στο τελευταίο μέρος δεν ακολουθούν απόλυτη χρονική σειρά) καθώς και κάποια τμήματα των διαμαρτυριών που οδήγησαν στη διακοπή του αγώνα.

ΑΝΔΡΕΣ ΑΟΛ _ΑΡΤΕΜΙΔΑ 4 3 16.Still002

ΑΝΔΡΕΣ ΑΟΛ _ΑΡΤΕΜΙΔΑ 4 3 16.Still001

[sam id=”6″ codes=”true”]
Categories