Μέσα Γειτονιά Κύπρου και Τμήμα Ελληνικών Χορών Καλυβίων ενθουσίασαν. video

Το Μουσικό Σύνολο του Ανοιχτού Σχολείου Μέσα Γειτονιάς Κύπρου και το Τμήμα Ελληνικών χορών “Καλύβια Θορικού” του ΝΠΔΔ “Αριστόδικος¨ του Δήμου Σαρωνικού, ήταν οι παρουσίες που χωρίς αμφιβολία άφησαν τις πιο ωραίες εντυπώσεις στο διήμερο 5-6 Μαρτίου, στο πλαίσιο των εορταστικών αποκριάτικων εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Δήμος Σαρωνικού.

Στην Εκδήλωση που έγινε στο Αμφιθέατρο Καλυβίων οι μουσικοί και οι υπέροχες φωνές του Μουσικού σχήματος του Ανοιχτού Σχολείου, μας ταξίδεψαν σε Κυπριακά ακούσματα και μελωδίες αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του Κοινού.

Από πλευράς Καλυβίων, τα παιδιά του  τμήματος Ελληνικών Χορών παρουσίασαν με τη σειρά τους, επιλεγμένους Παραδοσιακούς Ελληνικούς χορούς με τη μοναδική υπογραφή του δασκάλου τους Γιάννη Κοντογιάννη.

Η αντιπροσωπεία του Δήμου Μέσα Γειτονιάς με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Μαρία Συγγέρη, είχε προσκληθεί από τον Δήμαρχο Σαρωνικού Γ.Σωφρόνη προκειμένου να λάβει μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις του διημέρου, μαζί με άλλους  δύο αδελφοποιημένους Δήμους της Ιταλίας οι οποίοι τελικά δεν ήλθαν λόγω δικών τους εσωτερικών προβλημάτων.

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων μεταξύ Δημάρχου Σαρωνικού και Αντιδημάρχου Μέσα Γειτονιάς.

video1. Εισαγωγικά και Χαιρετισμός

video 2. Μουσικό Σχολείο Μέσα Γειτονιάς

video 3. Τμήμα Ελληνικών Χορών Καλυβίων και ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων

δείτε φωτο πατώντας ΕΔΩ

[sam id=”6″ codes=”true”]
Categories