Απόψε οι Κορασίδες του ΑΟΛ παίζουν για “πρωτιά” και Άνοδο στην Β’ Κατηγορία

Η μεγάλη στιγμή για την ομάδα μπάσκετ των κορασίδων του ΑΟΛ, έφτασε.  Σήμερα το απόγευμα τα κορίτσια του Λαγονησίου θα παίξουν στο εκτός έδρας παιχνίδι που θα κρίνει αν πάρουν πρωτιά και σκαρφαλώσουν στην Β΄Κατηγορία η καταλάβουν την 2η Θέση και παραμείνουν στην Γ’, αντιμετωπίζοντας μία ισάξια καθ όλα ομάδα, αυτή της ΔΑΦΝΗΣ Δαφνίου.

Να σημειωθεί ότι στον τελευταίο μεταξύ τους αγώνα, στις 20/2, ο ΑΟΛ επικράτησε με 59-52. Αυτό σημαίνει ότι τα κορίτσια της Βαλάντης μπορούν να τα καταφέρουν και πάλι. Αυτό όμως ισχύει και για την αντίπαλη ομάδα καθώς έχει τον παράγοντα ΕΔΡΑ με το μέρος της κι έτσι οι πιθανότητες είναι ίδιες και για τις 2 ομάδες καθώς η ΔΑΦΝΗ είναι από τις καλύτερες της Διοργάνωσης.

ΑΟΛ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣΔύσκολο το παιχνίδι, μεγάλο το άγχος ενός τελικού που για πρώτη φορά τα κορίτσια θα παίξουν καθώς το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί και από άλλους παράγοντες  (ευστοχία, λάθη, τύχη, φυσική κατάσταση, έδρα κλπ ) όμως μόνον μία νικήτρια θα υπάρξει στο τέλος του Αγώνα – και ευχόμαστε  να είναι η ομάδα του ΑΟΛ.

Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για μία πολύ μεγάλη επιτυχία του ΑΟΛ, που φάνταζε  άπιαστο όνειρο στο ξεκίνημα της διοργάνωσης  στο οποίο όμως πίστεψαν οι παράγοντες και η τεχνική ηγεσία και μετέδωσαν αυτή τη πίστη και στα κορίτσια. Παρακολουθώντας, από το ξεκίνημα της νέας Διοίκησης,  τα πρώτα βήματα της ομάδας και σιγά σιγά τις πρώτες επιτυχίες και στη συνέχεια τη λαμπρή πορεία προς στον τελικό με την καθοδήγηση της Βαλάντης και των υπόλοιπων μελών, δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι οι προσπάθειες θα έδιναν καρπούς με κάποια μεγάλη διάκριση.

Δεν υπήρξε αγώνας που να απουσίαζε η Πρόεδρος Άντζυ Προκόπη,  ο Γιώργος Κοντός, ο Κώστας Αποστόλου, ο Ηλίας Αρμένης και οι υπόλοιποι παράγοντες του ΑΟΛ. Μία δεμένη και αφοσιωμένη Διοίκηση που αφιέρωνε αμέτρητες ώρες για να στηρίξει με κάθε τρόπο την ομάδα των κοριτσιών.

Δεν υπήρξε ούτε μία στιγμή που κατά τη διάρκεια αγώνα, κάποια αθλήτρια να προκαλέσει η να εμπλακεί ούτε καν σε φραστικό επεισόδιο με αντίπαλο.

Δεν θυμόμαστε ποτέ την Βαλάντη Τσομπανάκη να διαπληκτιστεί είτε με διαιτητή είτε με τον(την) αντίπαλο coach

Για μας όλους λοιπόν, τα κορίτσια του ΑΟΛ είναι Πρωταθλήτριες ανεξαρτήτως αποτελέσματος γιατί έχουν κερδίσει τη πρώτη θέση στις καρδιές μας, το θαυμασμό και το σεβασμό μας.

Γιατί έχουν κερδίσει τον τίτλο του ήθους, της ευγενούς άμιλλας και του αθλητικού πνεύματος.

Και κυρίως γιατί κέρδισαν το ταξίδι.

Μετά απ΄όλα αυτά, καλοδεχούμενη και άνοδος στην Β’!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΑΟΛ

ΟΙ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ( Με τη σειρά που φαίνονται στη φωτο)

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ 12

ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΛΚΟΓΙΑΝΝΗ 4

ΑΛΙΚΗ ΤΖΟΥΜΑΚΗ 15

ΚΕΛΗ ΚΗΡΑΝΗ 7

ΑΡΙΑΔΝΗ ΑΡΜΕΝΗ 10

ΓΙΩΤΑ ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΗ 8

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΣΑΙ 13

ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΕΡΜΕΚΕΡΗ 5

ΑΓΑΠΗ ΦΛΟΥΡΗ  9

ΕΛΕΑΝΑ ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΥ 6

ΔΗΜΗΤΡΑ ΦΑΚΗ 11

ΑΓΓΕΛΙΝΑ ΣΚΑΡΕΝΤΖΟΥ ( δεν είναι στη φωτο).

COACH ΒΑΛΑΝΤΗ ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗ

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΔΣ ΓΙΑ ΤΗ ΟΜΑΔΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΗΛΙΑΣ ΑΡΜΕΝΗΣ. Τεχνικός Διευθυντής

ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ. Έφορος Γυναικείου

ΛΙΝΑ ΜΑΛΚΟΓΙΑΝΝΗ. Έφορος

ΑΝΝΑ ΠΑΛΕΣΤΗ. Έφορος

 

 

 

 

Categories