Η ΕΥΔΑΠ Αιφνιδιάζει με σχέδιο σύνδεσης του αποχετευτικού της παραλίας Σαρωνικού στο Μαρκόπουλο

Ένα από τα θέματα της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρκοπούλου της 11/3/16, ήταν η απόφαση περί προτεινόμενου σχεδίου με το οποίο το αποχετευτικό δίκτυο της παραλίας του Δήμου Σαρωνικού θα συνδεθεί με το ΚΕΛ Μαρκοπούλου.

Δεν γνωρίζουμε την έκβαση της συζήτησης του θέματος. καθώς δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη κοινοποίηση των πρακτικών, όμως από την επικοινωνία που είχαμε σήμερα το μεσημέρι με τον Δήμαρχο Σαρωνικού Γ.Σωφρόνη, ο οποίος μας δήλωσε ότι τόσο εκείνος όσο και οι Δήμαρχοι Μαρκοπούλου και Κορωπίου Μεθενίτης και Κιούσης αιφνιδιάστηκαν από την πρόταση της ΕΥΔΑΠ, κρίνουμε ότι μάλλον, υπήρξε αρνητική αντίδραση.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού πρόσθεσε στην τηλεφωνική μας επικοινωνία ότι είχε ζητήσει συνάντηση των 3 Δημάρχων με την ΕΥΔΑΠ πριν η τελευταία κοινοποιήσει το σχέδιό της, κάτι που όμως δεν υλοποιήθηκε.

Τέλος ο Γ.Σωφρόνης, όπως μας είπε, ζήτησε και θα έχει συνάντηση με τον Κ. Βουγιουκλάκη, Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης και Παραγωγής Έργωντην ΕΥΔΑΠ, την Τρίτη το πρωι.

Παραθέτουμε το θέμα της ημερήσιας διάταξης όπως έχει δημοσιευτεί στην σχετική πρόσκληση του Δήμου ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

“Καλείσθε να παραστείτε την Παρασκευή, 11η Μαρτίου 2016 και ώρα 7 μ.μ.  στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Ιατρού Μαρίας Γιάννη – Πίντζου» του Δημαρχείου Μαρκοπούλου, στην έκτη συνεδρίαση, έτους 2016 του Δημοτικού Συμβουλίου, για συζήτηση και λήψη απόφασης,  επί των κατωτέρω θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης ….

….θεμα 34 Συζήτηση και λήψη απόφασης, σχετικά με τον προτεινόμενο σχεδιασμό, που αφορά στην Αποχέτευση της παραλιακής ζώνης του Δήμου Σαρωνικού στο ΚΕΛ Μαρκοπούλου”

Categories