ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Η διαδικτυακή παρέα στο facebook «Γονείς Δήμου Σαρωνικού» για να τιμήσει την ημέρα της γυναίκας, διοργάνωσε απογευματινό τσάι με επίδειξη μόδας και εκπλήξεις, για τις κυρίες του Δήμου Σαρωνικού την Τρίτη 8 Μαρτίου το απόγευμα στο Daily Café στο Λαγονήσι.
Την εκδήλωση διοργάνωσε η ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΣΑΡΑΜΙΑΔΟΥ (εκπαιδευτικός και οικογενειακή σύμβουλος, διευθύντρια του Παιδικού Πανεπιστημίου και των κέντρων «Οικογένεια»), μαζί με κυρίες της περιοχής μας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η σύζυγος Δημάρχου Γιώργου Σοφρώνη, κα βανιτα ΜΥΚΟΝΙΑΤΗ-ΣΟΦΡΩΝΗ, η Αντιπρόεδρος του Αριστόδικου κα Τσιγαριδα Σοφία, τοπική σύμβουλος Καλυβίων κα Μπουλαμάτση Κωνσταντίνα, η γνωστή σε όλους μας από το πλούσιο κοινωνικό της έργο και όχι μόνο Αναστασία Τσιακάλου, η δημοτική σύμβουλος Κορωπίου κα Αθανάτου, η σύζυγος του δημοτικού συμβούλου Ευάγγελου Ζεκάκου κα Ιουλία Ζεκάκου, η πρόεδρος των Lions Hellen Keller κα Αλεξάνδρα Πάνου, η ιδρύτρια φιλοζωικών, φιλανθρωπικών και εθελοντικών οργανώσεων κα Αναστασία Ιωαννίδη, η σύζυγος του αγαπημένου μας ταλαντούχου καλλιτέχνη Γιώργου Λιανού κα Ανθή Λιανού και πολλές γνωστές και εκλεκτές κυρίες των περιοχών του Δήμου Σαρωνικού.
Η κα Τατιάνα Τσαραμιάδου υποδέχθηκε τις κυρίες και μίλησε για την «γυναίκα της εποχής μας σαν μητέρα – σύζυγος και επαγγελματίας» . Κατόπιν απολαύσαμε επίδειξη μόδας του οίκου υψηλής ραπτικής OPERA, παρουσίαση αξεσουάρ της Tsaroucha Collection καθώς και τις ανοιξιάτικες δημιουργίες της Έλενας Κουλαουζίδου, ενώ παράλληλα γευθήκαμε αλμυρά και γλυκά χειροποίητα μεζεδάκια με εγγλέζικο τσάι.
Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά, γεμάτη χαρά, χαλαρή διάθεση, ομορφιά και γυναικεία παρέα!!!
Όλες οι κυρίες του Δήμου Σαρωνικού ανυπομονούμε να επαναληφτεί σύντομα!!

IMG_9451 (1) 20160308_180529 (1)

?????????????

?????????????

?????????????

?????????????

Categories