ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α
Εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821. Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας, κος Αθ. Παπουτσής, και με διαταγή του Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής, κου Πέτρου Φιλίππου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 23 Μαρτίου 2016
Γενικός σημαιοστολισμός όλων των Δημόσιων, Δημοτικών και Ιδιωτικών καταστημάτων καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ και οικιών από την 8η πρωινή ώρα της 23ης Μαρτίου 2016 μέχρι τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2016.
ΠΕΜΠΤΗ 24 Μαρτίου 2016
Φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2016 όλων των Δημόσιων και Δημοτικών καταστημάτων καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 Μαρτίου 2016
Ώρα 7:00π.μ. Χαιρετισμός της ημέρας με χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες της Εκκλησίας.

Ώρα 9:45π.μ. Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης, όπου θα παραστούν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας, κος Αθανάσιος Παπουτσής, ο Αντιδήμαρχος Σαρωνικού κος. Μπουκουβάλας Ηλίας, τα μέλη του Δημοτικού και του Τοπικού Συμβουλίου, οι Αστυνομικές και Λιμενικές Αρχές, το Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο, εκπρόσωποι των Συλλόγων της Δημοτικής Κοινότητας, καθώς και άλλοι επίσημοι.

Ώρα 10:15 π.μ. Μετάβαση και παράταξη των σχολείων στο Μνημείο Ηρώων της κεντρικής Πλατείας της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας.

-Επιμνημόσυνη Δέηση
-Τήρηση ενός λεπτού σιγής σε μνήμη των πεσόντων.
– Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον εκπαιδευτικό, Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου της Δημοτικής Κοινότητάς μας, κύριο Αθανασιάδη Κοσμά.
-Κατάθεση στεφάνων.
-Εκφώνηση του Εθνικού Ύμνου.

Ώρα 11:00 π.μ. Παρέλαση μαθητών και μαθητριών του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Παλαιάς Φώκαιας αλλά και συλλόγων της περιοχής.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΔΗΜ. ΚΟΙΝ. ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

Categories