Μαθήματα Κινηματογράφου: ΗΘΟΠΟΙΙΑΣ & ΣΕΝΑΡΙΟΥ, στο Δίκτυο Σαρωνικού

1914558_10207644890232395_2830905130826683783_nΤο Δίκτυο Σαρωνικού προγραμματίζει την υλοποίηση ενός κύκλου σεμιναρίων για αρχαρίους, με αντικείμενο την ηθοποιία και τη συγγραφή σεναρίου. Τελικός σκοπός των μαθημάτων η παραγωγή, τουλάχιστον, μιας ταινίας μικρού μήκους, με πρωταγωνιστές τους συμμετέχοντες στα μαθήματα.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων θα γνωρίσουμε το μαγικό κόσμο του κινηματογράφου και θα επικεντρωθούμε, κυρίως, στην υποκριτική.

Θα αποκτήσουμε μια σφαιρική γνώση του πώς δημιουργείται μια ταινία, τη σχέση μεταξύ του ηθοποιού και του σκηνοθέτη, μεθόδους ηθοποιίας (κινηματογράφου), δημιουργία σεναρίου και πολλά άλλα.
Στο τέλος αυτού του κύκλου θα έχουμε γράψει και πρωταγωνιστήσει στη δικιά μας ταινία, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο, η ταινία που θα προκύψει να συμμετάσχει σε φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους (Ελλάδα – εξωτερικό)!

Τα μαθήματα θα είναι εβδομαδιαία, με δίωρη διάρκεια. Στα πρώτα οκτώ, μεταξύ άλλων, θα υπάρχουν θεατρικό παιχνίδι και αυτοσχεδιασμοί, ενώ συνολικά θα απαιτηθούν 12 συναντήσεις, πριν ξεκινήσουν οι τελικές πρόβες για το γύρισμα της ταινίας.

Διδασκαλία: Γιώργος Λογοθέτης, BA in Film & TV production, York University, UK.

Παρατηρήσεις:
• Οι θέσεις για τα μαθήματα είναι αυστηρά περιορισμένες.
• Δηλώσεις συμμετοχής άμεσα, είτε τηλεφωνικά στο: 6946-268384 είτε με email στο: chloulas@yahoo.gr
• Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στα μαθήματα αναφέρονται εδώ:http://wp.me/p2sCKj-1YE

Categories