O Αποστ. Αποστόλου υποψήφιος για την Προεδρία της ΤΟ ΝΔ Σαρωνικού

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Τ.Ο ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ.

Σαρωνικός 30-3-2016.

Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισες, φίλες και φίλοι, συμπατριώτες.

nea-dimokratiaΗ κρισιμότητα των καταστάσεων που βιώνουμε καθημερινά σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο και αφορούν όλες τις πτυχές της ζωής μας, καθιστούν πιο αναγκαία από ποτέ την ενεργοποίηση όλων των υγιών δυνάμεων της κοινωνίας, ώστε να αναγεννηθεί η Ελπίδα και να σταματήσει η πορεία προς την Εθνική αφάνεια και τον μαρασμό.

Η δραστηριοποίηση σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, αποτελεί πρώτιστο καθήκον και προτεραιότητα του υγιούς κομματιού της κοινωνίας μας, που επιβάλλεται να προσπαθήσει να δώσει ένα τέλος στο τέλμα που ζούμε, για να αλλάξει ρότα η πορεία μας.

Οι υπαίτιοι για αυτή την πορεία είναι πλέον γνωστοί και έχουν ονοματεπώνυμο. Οι ερασιτεχνικοί χειρισμοί της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, που μόνο με αυτούς ενός δεκαπενταμελούς σχολικού μαθητικού συμβουλίου μπορούν να συγκριθούν, έχουν οδηγήσει την χώρα σε απίστευτα αδιέξοδες καταστάσεις. Τα παραδείγματα πολλά. 1) Η οικονομική διάλυση και η ολοκληρωτική εξόντωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και μισθωτών με την βαρύτατη φορολογία που οδήγησε σε λουκέτο τις επιχειρήσεις και σε ασφυξία την αγορά. 2) Η καταστροφική πολιτική στο προσφυγικό-μεταναστευτικό με ολόκληρη την χώρα να έχει μετατραπεί σε ένα ατέλειωτο Hot-spot. 3) Η διάλυση της παιδείας. 4) Οι χειρισμοί με την ονομασία για το κράτος των Σκοπίων. 5) Η απαξίωση της Θρησκείας μας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το μοναδικό καινούργιο που εισήγαγε αυτή η νέου τύπου κυβέρνηση είναι το λεγόμενο ‘’lifestyle’’ των υπουργών και των μελών της κυβέρνησης που έγινε θέμα χλευαστικών και ειρωνικών σχολίων σε όλα τα μέρη της γης.

Η οικογένεια μου με γαλούχησε με τις αρχές της πίστης, της ελευθερίας, του αλληλοσεβασμού, απόλυτα ταυτισμένες με τις αρχές της ιδρυτικής Διακήρυξης του κόμματος μας από τον Εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή.

Από μαθητής εντάχθηκα στις οργανώσεις του κόμματος. Από το 1981 έως το 1983 ήμουν στην Μ.Α.ΚΙ (Μαθητική Ανεξάρτητη Κίνηση). Από το 1986 έως το 1996 ήμουν Πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ Παλαιάς Φώκαιας, και στη συνέχεια διαδοχικά έως το 2008 μέλος της Τοπικής της Ν.Δ της Παλαιάς Φώκαιας στις θέσεις του Γραμματέα και Αντιπροέδρου. Από το 2008 έως το 2013 ήμουν Πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ στη Παλαιά Φώκαια.

Το 1999 εκλέχθηκα ο νεώτερος Κοινοτικός Σύμβουλος της Παλαιάς Φώκαιας. Το 2003 και το 2004 ήμουν Αντιπρόεδρος της Κοινότητας. Από τότε που εξελέγην στο Κοινοτικό Συμβούλιο για πρώτη φορά, στη συνέχεια σε όλες τις Δημοτικές εκλογές ήμουν παρών και μέχρι το 2010 εκλεγόμουν συνέχεια Κοινοτικός Σύμβουλος της Παλαιάς Φώκαιας.

Στις Δημοτικές εκλογές του 2014 εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημάρχου Σαρωνικού κ. Γιώργου Σωφρόνη που αναγνωρίζοντας τη δράση και την πορεία μου, έλαβα τη θέση του Αν. Αντιδημάρχου του Δήμου Σαρωνικού.

Επαγγελματικά ασχολούμαι με τον πρωτογενή τομέα της παραγωγής αγροτικών προϊόντων, και παράλληλα από το 1994, δραστηριοποιούμαι και στο χώρο της εστίασης, με την λειτουργία καταστήματος εστίασης. Λόγω της φύσης της εργασίας μου, έρχομαι σε καθημερινή επαφή με τα προβλήματα της αγοράς, της οικονομίας, του εμπορίου αλλά και με την προσπάθεια των ανθρώπων του μεροκάματου και της καθημερινής προσπάθειας για  επιβίωση.

Σε επίπεδο Συλλόγων, ήμουν Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «Πρωτέας Παλαιάς Φώκαιας» επί εφτά συνεχόμενα χρόνια, με κύριο στόχο και επιδίωξη, την δραστηριοποίηση της νεολαίας της ευρύτερης περιοχής με τον αθλητισμό.

Γεννήθηκα το 1968 και είμαι παντρεμένος με την κ. Μαρίνη Σπυριδούλα, με την οποία έχουμε αποκτήσει δυο παιδιά που φοιτούν στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Αναβύσσου.

Σε όλη μου την πορεία, ήμουν παρών στις εξελίξεις του τόπου μας , σε όλους τους αγώνες , και σε όλες τις μάχες της παράταξης μας. Στην πρώτη γραμμή, στα δύσκολα χρόνια, στα πέτρινα χρόνια, υπερασπιζόμενος με παρρησία τις κομματικές επιλογές της Ν.Δ. Μέσα λοιπόν από αυτό το πλαίσιο ιδεών και αρχών, με γνώμονα την συνέπεια μου, την σταθερότητα, την εμπειρία μου από την ενασχόληση με τα κομματικά όργανα, θέτω και την υποψηφιότητα μου για Πρόεδρος της Τ.Ο της Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Σαρωνικού.

Η Νέα Δημοκρατία που πιστεύω και αγωνίζομαι, βασίζεται στις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης και των ίσων ευκαιριών για όλους. Βασίζεται στις αρχές της ελευθερίας και στον σεβασμό των δικαιωμάτων. Στις αρχές της ισονομίας, της αξιοκρατίας, στις ευκαιρίες και στις δυνατότητες διάκρισης των καλύτερων. Στην Ανταγωνιστικότητα και στην Ανάπτυξη με επενδύσεις και διάχυση των ευκαιριών σε όλους. Κοντά στον πολίτη σε θέματα ασφάλειας, κοντά στον ελεύθερο επαγγελματία που τώρα καταστρέφεται.

Η Τ.Ο της Νέας Δημοκρατίας στην οποία πιστεύω βασίζεται στη λογική των Νέων ανθρώπων, σε φρέσκιες ιδέες με αλλαγή πλεύσης του τρόπου σκέψης και της έως τώρα οργάνωσης της. Αντίπαλος για μένα δεν είναι ο εσωκομματικός συναγωνιστής. Είναι οι πρακτικές, οι συνήθειες του παρελθόντος που πρέπει να αλλάξουν. Είναι τα προβλήματα του τόπου μας και του δοκιμαζόμενου συνανθρώπου μας, η αποσάθρωση της κοινωνίας και της χώρας μας. Μόνο εάν σκεφτούμε συγκροτημένα και ειλικρινά, και διαπιστώσουμε τα λάθη αλλά και τις αδυναμίες του παρελθόντος, μπορούμε επιτέλους να δώσουμε ένα τέλος στο Χθες και να παλέψουμε για ένα καλύτερο Αύριο.

Θέλω να ευχαριστήσω, τον κ Αποστόλου Γεώργιο, τον κ. Βασιλείου Χρήστο, τον κ. Γαλάνη Νικόλαο, τον κ. Γιαννούλα Κωνσταντίνο, τον κ. Δημόπουλο Φαίδων, την κ. Διαμαντά Θεοδώρα, την κ. Καστριώτη Δήμητρα, τον κ. Κατσίμπρα Χρήστο, τον κ. Κυνηγαλάκη Χάρη, τον κ. Κώνστα Νικόλαο, την κ. Μπατιστάτου Αγγελική, τον κ Μπούτση Βασίλειο, την κ. Μύρηκνα Λίνα, τον κ. Πέγκα Σπύρο, τον κ. Πατσιαβούρα Βάιο, την κ. Τσαλκιτζή Μαρία, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μου για ενεργό συμμετοχή και έθεσαν υποψηφιότητα για το συμβούλιο της Τ.Ο της Νέας Δημοκρατίας του Δήμου Σαρωνικού. Με τη στήριξή τους στην υποψηφιότητά μου αλλά και την συμμετοχή όλων , την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 η Τ.Ο της Νέας Δημοκρατίας του τόπου μας γυρίζει σελίδα.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Απόστολος Δ. Αποστόλου.

 

Categories