Το Δημοτικό Συμβούλιο Σαρωνικού της 4/4. video & Πίνακας Αποφάσεων

Έργα πολλών εκατομ. ανοίγουν από την Περιφέρεια στον Δήμο Σαρωνικού. Ευχαριστίες Δημάρχου προς Δουρου και Φιλίππου καθώς και προς τις προηγούμενες Διοικήσεις του Δήμου – Επιστολή Διαμαρτυρίας του Δημοτικού Συμβουλίου για τη μη λειτουργία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Σε καλό Δρόμο η Επέκταση της Λεωφορ. Γραμμής 122, αρνητικός ο αντιδήμαρχος Δημητρίου αν περάσει μέσα από Σαρωνίδα – Διαχείριση Απορριμμάτων και αποχετευτικό με ερωτήσες της Μειοψηφίας- Ερώτηση Τσαλικίδη για τη χρήση τηλεφώνων της Δ.Κ. Π.Φώκαιας στις εσωκομματικές εκλογές της ΤΕ Νέας Δημοκρατίας. Απαντά ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος της ΔΚ.

Ερωτήσεις πριν τη συζήτηση των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης

Ενημέρωση για τις Δράσεις της Βιβλιοθήκης από την Λυδία Αλαγιάννη – Ερωτήσεις Γιώργου Τζιβίλογλου για τις τιμές μονάδος Α Κατοικίας Αναβύσσου και για τις εισφορές των εξ αδιαιρέτων – Ερώτηση Τσαλικίδη για τη χρήση τηλεφώνων της ΔΚ Π.Φώκαιας στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ- Ερώτηση Αγγ. Ράπτη γι αποχετευτικό – Ερώτηση Κωσταντέλλου για διαχείριση κλαδεμάτων από τον Δήμο. Απαντήσεις από τους αρμόδιους και από τον Δήμαρχο.


ΕΚΤΟΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΘΕΜΑΤΑ.

1 Ίδρυση τμημάτων ένταξης στις σχολικές μονάδες Α΄/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας

2ο Ίδρυση τμημάτων ένταξης στις σχολικές μονάδες Β΄/βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας

3ο Λήψη απόφαση περί χαρακτηρισμού τάφου (αρ.217) του Κοιμητηρίου Δ.Κ. Καλυβίων, ως οικογενειακού


ΘΕΜΑΤΑ 1-7 

Αποδοχή και κατανομή χρηματοδότησης ποσού 43.430,00€ από το ΥΠΕΣ της α΄ κατανομής ΚΑΠ έτους 2016 για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών των σχολείων αρμοδιότητας Δήμου Σαρωνικού και για καταβολή αποζημίωσης σε σχολικούς τροχονόμους – Απολογισμός ΝΠΔΔ «Αριστόδικος» Δήμου Σαρωνικού έτους 2015 – Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Δήμου Σαρωνικού έτους 2016 – Λήψη απόφασης περί έκδοσης επιστολής σχετικά με τη λειτουργία της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής


 

ΘΕΜΑ 17. Λήψη απόφασης περί έκδοσης ( ή μη) πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής του κ. Σμπόνια Μιχαήλ, από το περίπτερο που βρίσκεται επι της οδού Χλόης στην Δημοτική Κοινότητα Σαρωνίδας.


ΘΕΜΑΤΑ 8-15. ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ

8.Έγκριση τευχών δημοπράτησης του έργου «Αστική Ανάπλαση και αξιοποίηση ελευθέρου κοινόχρηστου χώρου μεταξύ των οδών Πουλούδα και Σιδέρη Μπέη στην Δ.Κ. Παλαιάς Φώκαιας Δήμου Σαρωνικού»

9.Έγκριση τευχών δημοπράτησης του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης από αμιαντοσωλήνα και επέκταση δικτύου ύδρευσης Σαρωνίδας (Γ’ Φάση)»

10. Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης του έργου «Αντικατάσταση συνθετικού χλοοτάπητα του γηπέδου Δ.Ε. Παλαιάς Φώκαιας Δήμου Σαρωνικού»

11.Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης του έργου «Κατασκευή πλακοστρώσεων πεζοδρομίων οδού Αγ. Τριάδος Δ.Ε. Αναβύσσου Δήμου Σαρωνικού»

12.Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης του έργου «Ασφαλτόστρωση οδών περιοχής Α΄ κατοικίας Δ.Ε. Αναβύσσου»

13. Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης του έργου «Ανακατασκευή πεζοδρομίων επί της οδού 28ης Οκτωβρίου από Α. Μερκούρη έως Γ. Μακρυγιάννη και επί τμήματος της οδού Γ. Πέτρου πόλεως Καλυβίων»

14.Έγκριση μελέτης και τευχών δημοπράτησης του έργου «Δίκτυο αποχέτευσης Δήμου Σαρωνικού»

15. Λήψη απόφασης περί αναγκαιότητας ανέγερσης σχολικού συγκροτήματος –Γυμνασίου στη θέση «Αλωνίστρα» Δ.Ε. Κουβαρά.

Ευχαριστίες Δημάρχου προς Δουρου και Φιλίππου καθώς και προς τις προηγούμενες Διοικήσεις του Δήμου στο 10ο min του video


ΘΕΜΑ 16. Λήψη απόφασης περί την επέκτασή της υπάρχουσας λεωφορειακής γραμμής Ε 22 με αφετηρία την Ακαδημία (κέντρο της Αθήνας) σε Ανάβυσσο και Παλαιά Φώκαια.

18. «Λήψη Απόφασης για το ποσοστό απόδοσης στο Νομικό Πρόσωπο «ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ» για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών και κατά προτεραιότητα δαπανών μισθοδοσίας προσωπικού των παιδικών σταθμών από τους Κ.Α.Π. για το έτος 2016.»

19.Διόρθωση της 14/2016 απόφασης Δ.Σ. περί «Έγκρισης Διενέργειας Προμηθειών Δήμου Σαρωνικού έτους 2016.

20. «Λήψη απόφασης για συμμετοχή του Δήμου Σαρωνικού στο συνδρομητικό πρόγραμμα των απορριμματοφόρων Δήμων και Κοινοτήτων των Αττικών Διαδρομών και για τη διέλευση από την Αττική οδό των υπολοίπων οχημάτων του Δήμου (Υπηρεσιακές Ανάγκες), καθώς και διάθεση των σχετικών πιστώσεων.

21.Έγκριση γενομένων δαπανών

22.Λήψη απόφασης περί μίσθωσης κτιρίου που θα στεγάζονται οι υπηρεσίες του ΚΕΠ Δημοτικής Κοινότητας Καλυβίων.

23.Καταβολή εξόδων παράστασης στον Πρόεδρο και στον Αντιπρόεδρο του ΝΠΔΔ «Αριστόδικος» Δήμου Σαρωνικού.

24.Λήψη απόφασης περί καταπολέμησης του δάκου της ελιάς.


 

 

ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ η συνεδρίαση της 4/4 16

Screenshot_1514 Screenshot_1515 Screenshot_1516 Screenshot_1517

[sam id=”6″ codes=”true”]

 

Categories