Ο ΑΟΛ στην Γ΄ΕΣΚΑ!! 79-41 με τα Πατήσια

Η άνοδος στην Γ’ ΕΣΚΑ  είναι γεγονός για τον ΑΟΛ!! Απομένει άλλος ένας Αγώνας εκτός έδρας για τη τυπική λήξη των Αγώνων μπαράζ στον 1ο όμιλο όπου συμμετέχει ο ΑΟΛ.

Οι παίκτες έδειξαν από την αρχή του παιχνιδιού τι θα επακολουθούσε. Με τον αέρα της μεγάλης Ομάδας, με φαντασία, ευστοχία και κυρίως άριστη ψυχολογία, έστειλαν το μήνυμα για το ποιος ήταν το “αφεντικό” στη χθεσινή συνάντηση. Ο ένας καλύτερος από τον άλλον, οι άνδρες του ΑΟΛ πήραν από την αρχή “κεφάλι” και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην ομάδα των Πατησίων, ούτε καν να σκεφθεί ότι θα μπορούσε να πάρει το παιχνίδι.

Ρεσιτάλ απόδοσης στα πρώτα δύο δεκάλεπτα (23-12 και 45-17), χαλάρωση στο τρίτο δεκάλεπτο (59-27) και εύκολη υπόθεση στο τελευταίο, με τελικό σκορ 79-41!!

Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, τα παιδιά, τους προπονητές και βεβαίως την Διοίκηση, που αναδεικνύεται ως η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΣΕΩΝ!!

Δείτε τα τελευταία λεπτά και τους πανηγυρισμούς παιχτών και οπαδών της Ομάδας.

Στο μεταξύ ετοιμάζεται video με τα πρώτα δύο δεκάλεπτα του Αγώνα που κανείς δεν πρέπει να τα χάσει καθώς θεωρούμε ότι είναι τα καλύτερα του ΑΟΛ ever!

ΑΟΛ _ ΠΑΤΗΣΙΑ 18 4 16.Still001

Categories