Ανεξαρτητοποίηση του Δ.Συμβούλου Δημήτρη Κατσούλη από την παράταξη ΡΙΖΕΣ. ΑΡΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΡΙΖΕΣ. video

Παραταξιακές εξελίξεις που επηρεάζουν και την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού, καθώς ο Δημοτικός Σύμβουλος της ΡΙΖΕΣ, με επιστολή του που διαβάστηκε στην χθεσινή συνεδρίαση (20/4/16), ανεξαρτητοποιήθηκε από την Δημοτική Παράταξη με την οποία είχε εκλεγεί. Επιπλέον, ο Δημήτρης Κατσούλης παραιτήθηκε από την Γραμματεία του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, θέση την οποία είχε καταλάβει με εισήγηση της επικεφαλής της παράταξης, Αγγελικής Ράπτη.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 20 4 16.Still002Η εξέλιξη αυτή έχει σχέση με την απόφαση της ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ με την οποίαν αίρεται η στήριξη στην Δημοτική Παράταξη ΡΙΖΕΣ και κυρίως στην Αγγελική Ράπτη η οποία πριν τις τελευταίες Εθνικές Εκλογές αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με πολλά άλλα μέλη.

Screenshot_1564

Σύμφωνα με τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, η θέση του Γραμματέα του Προεδρείου πρέπει άμεσα να καλυφθεί και γιαυτό ορίστηκε ειδική  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα 9/5/16. Η θέση πρέπει να πληρωθεί από την μειοψηφία και σε περίπτωση που δεν υπάρξει υποψηφιότητα, θα καλυφθεί από την Πλειοψηφία. O Δ. Κατσούλης θα ασκεί κανονικά τα καθήκοντα του Γραμματέα μέχρι την ημέρα εκλογής του νέου.

Με την Αγγελική Ράπτη θα μιλήσουμε για το θέμα, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης συνέντευξης για τον απολογισμό του Δημάρχου, που θα γίνει μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο.

δείτε το σχετικό video

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜ ΚΑΤΣΟΥΛΗ

Screenshot_1565

[sam id=”6″ codes=”true”]
Categories