Δελτίο Τύπου της ΡΙΖ.Ε.Σ για παραίτηση Δ. Κατσούλη

Η ΡΙΖΕΣ αποδέχεται την παραίτηση του μέλους της και δημοτικού συμβούλου κ. Δ.Κατσούλη.
hqdefaultΟ κ. Κατσούλης από πολύ καιρό έχει αποστασιοποιηθεί από την ΡΙΖΕΣ ακολουθώντας έναν δικό του δρόμο στο δημοτικό συμβούλιο, που δεν είναι άλλος από την σύμπλευσή του με την παράταξη του δημάρχου.

Η ανακοίνωση της παραίτησής του στο δημοτικό συμβούλιο χωρίς προηγουμένως να ενημερώσει την παράταξή του, χάριν της οποίας βρίσκεται σήμερα δημοτικός σύμβουλος, αλλά και η μέχρι σήμερα συμπεριφορά του, δηλώνουν άνθρωπο με αρχές και αξίες που υπολείπονται πολύ των αρχών και αξιών των μελών της ΡΙΖΕΣ, επομένως εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την παραίτησή του.

Όσον αφορά την άρση της στήριξης της ΡΙΖΕΣ από τον ΣΥΡΙΖΑ Σαρωνικού, Έχουμε να δηλώσουμε ότι:
Η παράταξη ΡΙΖΕΣ ξεκίνησε την πορεία της εδώ και τρία χρόνια περίπου έχοντας ως μοναδικό κριτήριο συμμετοχής και πυξίδα δράσης, τις δεσμεύσεις που ανέλαβε πριν τις δημοτικές εκλογές του 2014 ενώπιον των δημοτών Σαρωνικού. Αυτές τις δεσμεύσεις εξακολουθεί να στηρίζει ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ το οποίο και παραμένει αναλλοίωτο.
Είναι χαρακτηριστική η πλήρης απουσία πολιτικής αιτιολόγησης στην άρση στήριξης προς την ΡΙΖΕΣ αφού δεν αναφέρεται καμία διαφωνία με τις αρχές και το πρόγραμμα της παράταξης. Η προσπάθεια μεταφοράς κομματικών αντιπαραθέσεων σε μία δημοτική παράταξη ανεξάρτητη κομμάτων πέφτει στο κενό. Πλανώνται όσοι νομίζουν ότι με αυτό τον τρόπο θα πλήξουν την ΡΙΖΕΣ. Εξ άλλου είναι σαφές ότι δεν απηχεί τις απόψεις όλων των μελών του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής, αφού αρκετοί από αυτούς εξακολουθούν να είναι ενεργά μέλη της ΡΙΖΕΣ.

Διαβεβαιώνουμε τους συμπολίτες μας που πίστεψαν σ’ εμάς και μας εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους, ότι θα εξακολουθήσουμε να αγωνιζόμαστε για το καλό του τόπου πιστοί στις αρχές και το πρόγραμμά μας όπως κάνουμε μέχρι σήμερα.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Categories