Σε κακή κατάσταση το οδικό δίκτυο του Δήμου μας.

DSC00317Είναι δεδομένη, όχι όμως αποδεκτή, η κακή κατάσταση στους δρόμους του Δήμου μας από τις υπάρχουσες λακκούβες που συνεχώς μεγαλώνουν και εμφανίζονται νέες. Δεν χρειάζεται παρά μία μικρή μόνο βόλτα με αυτοκίνητο για να διαπιστωθεί του λόγου το αληθές.

Ακόμα πιο κακή όμως, η προσωρινή(?) λύση από τους υπεύθυνους του Δήμου να γεμίζουν με χαλίκι τις μεγάλες λακκούβες, που εκτός από κακή πρακτική  είναι και επικίνδυνη, καθώς με το εν κινήσει πάτημα των αυτοκινήτων, τα χαλίκια εκσφενδονίζονται με αποτέλεσμα όχι μόνο να προξενούν μικροζημιές  σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και προθήκες καταστημάτων αλλά και την πιθανότητα επικίνδυνου τραυματισμού σε ανθρώπους, και το εννοούμε αυτό!

Γνωρίζουμε πολύ καλά, ότι έχουν εγκριθεί χρηματοδοτήσεις από την Περιφέρεια για επισκευή της Γαλάζιας Ακτής και για μέρος του οδικού δικτύου στην Ανάβυσσο. όμως η Γαλάζια Ακτή και κάποιοι κεντρικοί δρόμοι του Δήμου που δίδεται προτεραιότητα- και καλώς γίνεται αυτό-  δεν είναι το μόνο οδικό δίκτυο στον Δήμο μας. Υπάρχουν δεκάδες άλλοι δρόμοι γύρω από τους κεντρικούς άξονες κάθε Δημοτικής Κοινότητας που έχουν αφεθεί στη τύχη τους.

Γνωρίζουμε επίσης ότι τα οικονομικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν είναι στη καλύτερη κατάσταση, όμως τι γίνεται με πάρα πολλούς τσιμεντόδρομους που έχουν κατασκευαστεί από το 1960-70 από τους ίδιους τους κατοίκους η με την οικονομική συμμετοχή τους και έχουν ξεχαστεί τελείως?

Οι φωτό που δημοσιεύουμε είναι από μια μικρή τοπική βόλτα στη περιοχή της Γαλάζιας Ακτής, κάποιες είναι από την Γαλάζιας Ακτής, οι περισσότερς όμως είναι από τους πέριξ δρόμους.

Νομίζουμε ότι ο Δήμος Σαρωνικού πρέπει να δει σοβαρά και με προσοχή αυτό το θέμα, ένα θέμα που αφορά στην καθημερινότητα των πολιτών.

Θα ήταν μία καλή ιδέα αν οι συνδημότες μας, αναρτήσουν στη σελίδα μας στο facebook,  FORUM ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ανάλογες φωτο και από άλλες περιοχές του Δήμου,ώστε να αναδειχθεί ευρέως το ζήτημα. Στο ίδιο FORUM μπορείτε να δείτε την παρούσα ανάρτηση και να μας περιγράψετε -αν δεν έχετε δυνατότητα φωτογράφησης- τα σημεία όπου βρίσκονται επικίνδυνες κυρίως λακκούβες.

Όλες οι φωτο και τα σημεία που θα καταγράψετε, θα προωθηθούν στην Δημοτική Αρχή και στον ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

[wonderplugin_carousel id=”21″]
Categories