Οι Καντίνες σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Κατασκευή καταστήματος – Καντίνας στην Π.Φώκαια προκαλεί αντιδράσεις

Μεταξύ των ερωτήσεων της Αγγελικής Ράπτη στο χθεσινό συμβούλιο της 9/5/16, τέθηκε στο σύνολό του το ζήτημα της λειτουργίας των Καντινών στις παραλίες του Δήμου Σαρωνικού προκαλώντας την δέσμευση του Δημάρχου και της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου για ειδική συνεδρίαση με θέμα την ενημέρωση των Δημοτικών Συμβούλων για το καθεστώς που διέπει τη λειτουργία των Καντινών. Παρόμοιο ζήτημα έθεσε και ο Δ. Κατσούλης απευθυνόμενος με ερώτησή του στον Πρόεδρο της ΑΜΔΚΕΣ Μανώλη Χαρίτο.

Ο Αντρέας Κωνσταντέλλος όμως, έθεσε και ειδικότερο θέμα για κατασκευές που βρίσκονται σε εξέλιξη από Κατάστημα (παλαιό Blue Deep) στην Π Φώκαια, που βρίσκονται κάτω από τον δρόμο δημιουργώντας στην παραλία και αντίστοιχο Κιόσκι-Καντίνα. Κατά τη γνώμη του Α. Κωνσταντέλλου οι κατασκευές που γίνονται είναι εντελώς παράνομες.

Πάντως ο Πρόεδρος της ΔΚ Π Φώκαιας δήλωσε ότι η παραχώρηση της Κοινότητας στην επιχείρηση αφορά σε 705μ2. Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι οποιαδήποτε  επέκταση έχει γίνει πέραν της παραχώρησης θα επανέλθει στην αρχική μορφή ακόμα και αν πρόκειται για τους  Φοίνικες που έχουν φυτευτεί χωρίς άδεια από τον επιχειρηματία.

Δείτε το σχετικό video με όλη τη συζήτηση από την χθεσινή συνεδρίαση. Εμείς δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι άλλο παρά μόνο τις φωτογραφίες που τραβήξαμε σήμερα το απόγευμα 10/5/16, στις 6.30μμ -την ώρα της διαμόρφωσης του εδάφους, χωρίς να χαρακτηρίζουμε ως παράνομη η όχι την κατασκευή πριν οι αρμόδιες υπηρεσίες αποφανθούν.

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 9 5 16.Still004

 

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 9 5 16.Still005

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 9 5 16.Still004

Categories