Θεατράκι Π.Φώκαιας. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χθες ο Δήμαρχος Γιώργος Σωφρόνης, μας  έστειλε φωτο που τραβήχτηκαν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τις επισκευές στο θεατράκι της Π.Φώκαιας, καθώς και τη σχετική έκθεση της Τεχνικής Υπηρεσίας βάσει της οποίας ο ανάδοχος, προέβη στις αντίστοιχες εργασίες.

Σήμερα το πρωί επισκεφτήκαμε το θεατράκι, φωτογραφήσαμε το χώρο και κάνουμε τα εξής σχόλια.

1.Από την τεχνική έκθεση και τις φωτο  όπως συμπεραίνουμε, δεν υπάρχουν εργασίες -ως παραδοτέες- που δε έγιναν από τον ανάδοχο καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστοποιήσει το ενδιάμεσο στάδιο εργασιών. Φυσικά αυτή την πιστοποίηση, του “καλώς έχειν”- πρέπει να την κανουν τα εντεταλμένα όργανα από τον Δήμο.

2.Κατά την αποψή μας όμως, η έκθεση της τεχνικής Υπηρεσίας θα έπρεπε να ήταν περισσότερο λεπτομερής και να προέβλεπε μεταξύ άλλων,την αποκατάσταση των επικίνδυνων σημείων, κυρίως την επικάλυψη του επικίνδυνου φρεατίου.

3. Σε ότι αφορά την πόρτα, ο Δήμαρχος δήλωσε ότι σε αμέσως επόμενο έργο λόγω των Βαλκανικών αγώνων , θα γίνει αντικατάσταση, η οποία θα περιλαμβάνεται σε σχετικό κονδύλι που θα αφορά την αναμόρφωση των αποδυτηρίων για τους αθλητές.

3. Ανεξάρτητα όμως με τα παραπάνω, δεν προκαλεί τη καλύτερη των εντυπώσεων η απραγία που μέχρι σήμερα επιδεικνύεται  για την κατασκευή και την τοποθέτηση μίας μικρής μεταλλικής σχάρας,ελάχιστου κόστους, τόσο από την Δημοτική Κοινότητα όσο και από την Τεχνική Υπηρεσία , κάτι που παραμένει και σήμερα το πιο επικίνδυνο  σημείο στο χώρο.

 

IMG_0220

 

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ (φωτο που εστάλησαν από τον Δήμαρχο)

Φ1 ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ Φ2. ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ Φ1 ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ (φωτο που εστάλησαν από τον Δήμαρχο)

IMG_4118 (1) IMG_4119 (3)

Η ΒΑΦΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ (φωτο που εστάλη σαν από τον Δήμαρχο)

IMG_4156 IMG_4155 IMG_4154 IMG_4153 IMG_4143

 

φωτο του Μ.Τσαλικίδη με τις οποίες έγινε κριτική στον Δήμαρχο

Screenshot_1656

οι σημερινές (31/5) φωτο του Paraktios

γενική άποψηDSC02470

το επικίνδυνο φρεάτιο που έχει καλυφτεί πρόχειρα

DSC02471 DSC02472

η σπασμένη πλάκα στο επάνω και εξωτερικό μέρος του θεάτρου

DSC02476

η είσοδος αποδυτηρίων

DSC02474 DSC02469

DSC02465

Categories