Ενημέρωση Δημάρχου για την αυριανή δενδροφύτευση – ταράζει πάλι τα νερά ο Αντώνης Μποστανίτης

Ενημέρωση στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο της 1/6/16, έκανε ο Δήμαρχος Γιώργος Σωφρόνης σχετικά μα την αυριανή δενδροφύτευση στη παραλία Σαρωνίδας. Ο Δήμαρχος όπως δήλωσε, έχει προσκαλέσει και τα σχολεία της Σαρωνίδας για να γίνει πιο έντονο το μήνυμα, ότι δηλ τέτοιου είδους ενέργειες όπως αυτή της κοπής των αρμυρικιών, δεν θα περνάνε και ο Δήμος θα είναι παρών για την αποκατάσταση τους.

Τα νερά τάραξε όμως και πάλι ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Αντώνης Μποστανίτης  ο οποίος ρώτησε ποιος έδωσε εντολή εκτός από την συλλογή των κομμένων δέντρων, να ξεριζωθούν με μηχανήματα του Δήμου, ό,τι είχε απομείνει από τη κοπή τους . Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μανώλης Τσαλικίδης ο οποίος αναφέρθηκε και στο χάραγμα των υπόλοιπων δέντρων που δεν πρόλαβαν οι δράστες να τα κόψουν.

Να σημειώσουμε ιδιαιτέρως, ότι στα τελευταία Δημοτικά Συμβούλια ο Αντώνης Μποστανίτης φαίνεται να είναι αρκετά προετοιμασμένος και ενημερωμένος στα υπό συζήτηση θέματα της Ημερήσιας Διάταξης

Δείτε το σχετικό video με αποσπάσματα της συζήτησης για το θέμα, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες , θα αναρτηθεί το video ολόκληρης της συνεδρίασης.

Επίσης παραθέτουμε και το video που είχαμε τραβήξει στις 24/4/16 με τα κομμένα δέντρα όπου φαίνονται και κάποιες λακούβες από ξεριζώματα.

Categories