Δικαίωση Ζεκάκου μετά τη “συγγνώμη” του Δημάρχου

Ηθικά δικαιωμένος ο τέως Αντιδήμαρχος και προηγούμενος Πρόεδρος της ΑΜΔΚΕΣ, Ευάγγελος Ζεκάκος μετά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 1/6/16.

Κατά τη συζήτηση θέματος για την έγκριση μελέτης για την επισκευή λακκουβών και με αφορμή “αιχμή” του Αντώνη Μποστανίτη ο οποίος αναφέρθηκε σε πριν 10 μήνες κατηγορίες του Δημάρχου εναντίον του Βαγγέλη Ζεκάκου, πώς ο τελευταίος είχε προμηθευτεί ασφαλτόμιγμα που χρησιμοποίησε για προεκλογικούς λόγους, ο Βαγγέλης Ζεκάκος επανέφερε το θέμα και ζήτησε να γίνει αποκατάσταση της αλήθειας.

Ο μεν Αντώνης Μποστανίτης πήρε πίσω τη δήλωσή του, λέγοντας πως ήταν λάθος, ο δε Δήμαρχος έστω και μετά από ένα χρόνο περίπου, ζητώντας συγγνώμη, παραδέχτηκε προς τιμήν του, ότι οι κατηγορίες που είχε εξαπολύσει κατά του Β. Ζεκάκου οφείλονταν , όπως είπε, σε λανθασμένη πληροφόρηση που του έδωσαν οι υπάλληλοι της Μονομετοχικής, 2-3 εβδομάδες μετά τη συνεδρίαση της 13/7/15.

Ανατρέξαμε στο αρχείο μας και σας παραθέτουμε αποσπάσματα από την συνεδρίαση της Μονομετοχικής της 13/7/15 και στη συνέχεια δείτε αποσπάσματα από το video της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της 1/6/16.

Αποσπάσματα από την Γεν. Συνέλευσης της Μονομετοχικής της  13/7/15.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συζήτηση για το θέμα  πατώντας ΕΔΩ στο χρονικό σημείο 1:o8 hr


Αποσπάσματα από τη συνεδρίαση του Δ.Συμβουλίου της 1/6/16.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συζήτηση για το θέμα  πατώντας ΕΔΩ στο 38 min

 

Categories