Η “ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ” και Δ. Κλούρας αντιδρούν και απαντούν στις Δηλώσεις Δημάρχου για ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΗΣ ΣΑΡΩΝΙΔΑΣ.

Την αντίδραση και την απάντηση από τον Σύλλογο ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ προκάλεσαν οι απαντήσεις που έδωσε ο Δήμαρχος Σαρωνικού κατά τη διάρκεια της τελευταίας του Συνέντευξης στην ιστοσελίδα μας, σε σχέση με τις Χρήσεις Γης Σαρωνίδας.

Με δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του Συλλόγου της 10/6/16 – που μόλις σήμερα αντιληφθήκαμε –  “θεωρούν αβάσιμους και απαξιωτικούς τους ισχυρισμούς του Δημάρχου Σαρωνικού, Γ. Σωφρόνη, όταν, στα πλαίσια της συνέντευξης ρωτήθηκε από τον διαχειριστή του ιστοχώρου paraktios.gr, σχετικά με το έγγραφο της αρμόδιας Υπηρεσίας του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας (στο εξής Υ.ΠΑ.Π.ΕΝ.), το οποίο δημοσιεύθηκε στον ιστοχώρο του συλλόγου τους και με το οποίο διαμηνύεται στο Δήμο Σαρωνικού, ότι δεν πρόκειται να εγκρίνει τη μελέτη, που προωθεί ο Δήμος για τις χρήσεις γης στη Σαρωνίδα”.

Χαρακτηρίζουν επίσης απαράδεκτη την επίθεση που εξαπέλυσε κατά του συλλόγου  «ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ» και προσωπικά κατά του προέδρου του συλλόγου, Δημήτρη Κλούρα, επιχειρώντας να τον στοχοποιήσει και να τον θέσει απέναντι στους επιχειρηματίες της περιοχής.

Δείτε ολόκληρο το δημοσίευμα και την απάντηση του Συλλόγου “Ενότητα Σαρωνικού”, πατώντας ΕΔΩ

Categories