Ανακυκλώνουμε το χρησιμοποιημένο ελαιόλαδο φτιάχνοντας το δικό μας Σαπούνι. video

Σαν εισαγωγικό κείμενο για το video που ακολουθεί, χρησιμοποιώ αυτούσια την ανάρτηση της φίλης Ματίνας Καρελιώτη με το οποίο απόλυτα συμφωνώ. Paraktios

“Σε μια από τις πολύ ενδιαφέρουσες δράσεις που παρουσιάστηκαν  στο 1ο Φεστιβάλ Πολιτισμού που διοργάνωσε η Ένωση Συλλόγων Γονέων Δ. Σαρωνικού στην Ανάβυσσο, η Μιρέλλα Πολίδου, παρουσίασε έναν πρωτότυπο τρόπο με το οποίο μπορούμε να ανακυκλώσουμε το χρησιμοποιημένο ή το πολυκαιρισμένο ελαιόλαδό μας, προστατεύοντας τον υδροφόρο ορίζοντα, φτιάχνοντας το δικό μας φυσικό σαπούνι!

Παρακολουθώντας την, διαπίστωσα πως δεν είναι αρκετό να αγαπάς αυτό που κάνεις, αλλά να είσαι σωστά καταρτισμένος και απόλυτα υπεύθυνος όσον αφορά την μεταλαμπάδευση των γνώσεων σου.

Η Μιρέλλα είναι ένας τέτοιος άνθρωπος και αξίζει πολλά συγχαρητήρια για όλες τις πρωτοβουλίες της που αφορούν δράσεις κοινωνικής ευθύνης και οι οποίες πραγματοποιούνται μέσω του εργαστηρίου της “Ονειροδημιουργιες”.

Εγώ πάλι αποφάσισα να μην φτιάξω το δικό μου σαπούνι αλλά να επισκεφτώ το κατάστημα της στην Ανάβυσσο το οποίο είναι ο “ναός” του σαπουνιού. Αρώματα, χρώματα και σχέδια κάθε λογής και για κάθε περίσταση!!
Μιρέλλα… Συγχαρητήρια!!!”

[sam id=”6″ codes=”true”]
Categories