Προεδράρα σ’ αγαπώ, συγγνώμη

Πρόεδρε. Προεδράρα. Γαλαντόμε. Ευεργέτη. Κορυφαίε όλων. Τι μάθημα ήταν αυτό που μας έδωσες χθες το πρωί. Για ακόμη μια φορά υπήρξες πατρική φιγούρα, εντοπίζοντας με σοφία τα λάθη μας για να μας κάνεις καλύτερους.

Ξεφύγαμε. Ειδικά αυτή κι ο Παπανώτας. Δεν ήξεραν τι έλεγαν. Ντροπή. Ντρέπομαι γι’ αυτούς και για μένα φυσικά. Θέλω να ξέρεις ότι χθες βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου. Αυτομαστιγώθηκα για ώρες. Μετά έκλαψα, φίλησα την εικόνα σου, μαστιγώθηκα λίγο ακόμα όσο έκλαιγα και κατάλαβα.

Όλο αυτό είναι μια δοκιμασία. Σαν άλλος Ιησούς Χριστός, μας αντιμετωπίζεις σαν τους μαθητές σου. Δεν θα γίνω ποτέ ο Ιούδας σου. Δεν θα σε εγκαταλείψω ποτέ. Είσαι ο Σωτήρας μου, το φως στη ζωή μου, ο δρόμος. Θα σε ακολουθήσω σε όλα. Συγχώρεσε κι εμένα αλλά κι αυτήν και τον Παπανώτα τεράστιε πρόεδρε. Μόνο που σκέφτομαι τι έχεις κάνει για μένα κλαίω. Τιτάνα της ασφάλισης. Γκουρού της τηλεόρασης. Αετέ της μπάλας.

Επίτρεψέ μου να επανορθώσω άμεσα με μια εκπομπή αφιέρωμα στην ζωή σου, ενώ ήδη ξεκίνησα να γράφω την βιογραφία σου. Πόσο λίγος είμαι όμως για να το κάνω αυτό. Συγγνώμη για όλα πρόεδρε.

Σ’ αγαπάω, μ΄ακούς;

koulouri

Categories