Η Λειτουργία του Κοιμητηρίου Καλυβίων με ερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της 21/6

Με αφορμή την καταγγελία που είχαμε δημοσιοποιήσει για τις συνθήκες λειτουργίας του Κοιμητηρίου Καλυβίων κατά τη διαδικασία εκταφής (δείτε ΕΔΩ), ο επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας Μανώλης Τσαλικίδης κατέθεσε σχετική ερώτηση στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Σάββας Γκέραλης, άρχισε να απαντάει για μία ΑΛΛΗ νέα περίπτωση που προέκυψε μετά το δημοσίευμα του Paraktios, προκαλώντας πάλι την παρέμβαση Τσαλικίδη, οπότε ο κος Γκέραλης,  καθ ύλην αρμόδιος Αντιδήμαρχος για τα Κοιμητήρια δήλωσε ότι ¨δεν γνωρίζω αυτή την περίπτωση ας απαντήσει ο Δήμαρχος”.

Ο Δήμαρχος, με λίγα λόγια παραδέχτηκε ότι και τα 3 νεκροταφεία του Δήμου είναι πολλά χρόνια πίσω και ανακοίνωσε ότι σύντομα θα έλθει στο Δημοτικό Συμβούλιο προς έγκριση ΝΕΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ που θα αλλάζει ριζικά τον υφιστάμενο.

Στο μεταξύ από την δημοσιοποίηση της καταγγελίας του paraktios, περιήλθαν σε γνώση μας ακόμα δύο παρόμοια περιστατικά, ένα εκ των οποίων το γνωρίζουμε και το διερευνούμε από την περασμένη εβδομάδα  και πολύ σύντομα θα επανέλθουμε με σχετικό ρεπορτάζ.

δείτε τους διαλόγους για το θέμα

 

 

Categories