Αναχώρησε η αποστολή του MEGA για το Ηνωμένο Βασίλειο προκειμένου να καταγράψει τις ουρές στα ATM

Πριν λίγη ώρα αναχώρησε από τα γραφεία του MEGA στη λεωφόρο Μεσογείων η αποστολή του καναλιού που θα ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να καταγράψει τις ατελείωτες ουρές στα ATM των τραπεζών, μετά την επικράτηση του «Leave» στο χθεσινό δημοψήφισμα για την αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μεταξύ των απεσταλμένων ρεπόρτερ βρίσκονται μεγάλα ονόματα του καναλιού όπως η Μαρία Σαράφογλου, η Σοφία Δήμτσα, ο Μανώλης Σπινθουράκης και ο Γιώργος Παππούς, ενώ η αποστολή θα αναφέρει απευθείας στην Όλγα Τρέμη, τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον διευθυντή ειδήσεων, Μανώλη Καψή.

Με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι ρεπόρτερ του MEGA ανέφεραν πως μετά το Brexit περιμένουν αντικρίσουν σκηνές χάους και πανικού στα ATM των μεγαλύτερων τραπεζών, καθόλη τη βρετανική επικράτεια, οι οποίες είναι πολύ πιθανό να οδηγήσουν σε νεκρούς. «Μια τέτοια εξέλιξη μοιάζει δυστυχώς αναπόφευκτη, από τη στιγμή που όλες οι κοινωνικές ομάδες στήριζαν το “Remain” στο δημοψήφισμα» τόνισε χαρακτηριστικά η Μ. Σαράφογλου σε ανάρτησή της στο Facebook.

Η αποστολή αναμένεται να φθάσει στη Μεγάλη Βρετανία κάποια στιγμή αύριο το βράδυ, καθώς λόγω της οικονομικής κατάστασης του καναλιού και των αναγκαίων περικοπών οι δημοσιογράφοι έκλεισαν εισιτήρια με πτήση της Ryanair, η οποία προσγειώνεται στο αεροδρόμιο Γκάτγουικ μετά από στάση στο Μπέργκαμο και στη συνέχεια με 8ωρη αναμονή στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου.

tokoulouri

Categories