Γεγονός η πρώτη Ποδηλατοδρομία του ΑΟΛ, σήμερα Σάββατο 25/6/16, εγκαινιάζοντας ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων χωρίς οικονομική συνδρομή με συμβολικό τίμημα 1ευρώ για το Κοινωνικό Παντοπωλείο αλλά και προσπάθεια να ανοίξουν και άλλοι δρόμοι Άθλησης στους Λαγονησιώτες και όχι μόνο.
Την εκδήλωση στήριξαν η ποδηλατική ομάδα MIDDLE EARTH RACING και το Φροντιστήριο ΑΧΟΝ Σαρωνίδας και έλαβαν μέρος αρκετοί φίλοι και παιδιά του ΑΟΛ. Μεταξύ αυτών και ο φανατικός του ΑΟΛ, Μανώλης Τσαλικίδης.
Η διαδρομή που είχε σχεδιαστεί από την ποδηλατική ομάδα περιελάμβανε δρόμους μικρής κυκλοφορίας στη περιοχή της Κιτέζας και είχε συνολικό μήκος περίπου 4,5 χιλιόμετρα με μέτριο βαθμό δυσκολίας σε κάποιες περιπτώσεις.
Στο video που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πλάνα από την ποδηλατοδρομία καθώς και δηλώσεις των οργανωτών.
Δείτε φωτο πατώντας ΕΔΩ
[sam id=”6″ codes=”true”]