Εξαιρετική η εκδήλωση της ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ στην Π.Φώκαια. video teaser

Εξαιρετική η πρώτη εκδήλωση “Στα χνάρια της παράδοσης”, της νέας Διοίκησης της  ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ που έκανε τη πρώτη της “εμφάνιση”μετά την μεταβολή του καταστατικού της παλαιότερης ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ.

Κατάμεστο χθες 25/6 το θεατράκι της Παλαιάς Φώκαιας στη Μουσικοχορευτική βραδιά  όπου συμμετείχαν, ο ΧΛ ΟΑ και το Τμήμα Ελληνικών Χορών Καλύβια , με πολύ ευχάριστη έκπληξη τα μουσικά σύνολα του Μουσικού Λυκείου Παλλήνης, του οποίου οι μαθητές κατοικούν στο Δήμο Σαρωνικού.

Το ζήτημα που δημιουργήθηκε στο τέλος με τα ηχητικά, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αμαυρώσει την επιτυχία της εκδήλωσης. Μπράβο στην ΕΝΩΣΗ, στα Χορευτικά, στα  συγκροτήματα και κυρίως στα Παιδιά από το Σχολείο της Παλλήνης.

Θα θέλαμε ως τοπική ιστοσελίδα να τονίσουμε ιδιαίτερα, τη τεράστια σημασία της παρουσίας  2 μεγάλων θεσμών του Δήμου μας, του ΧΛΟΑ και του Τμήματος Ελληνικών Χωρών Καλυβίων. Να τους βλέπουμε πιο συχνά μαζί και σε από κοινού προγράμματα!!

Ο Paraktios κάλυψε την εκδήλωση με video και φωτογραφίες και σας παρουσιάζει αποσπάσματα στο video- teaser που ακολουθεί.

Δείτε φωτο πατώντας ΕΔΩ

[sam id=”6″ codes=”true”]

 

 

Categories