Η Παρουσίαση του βιβλίου “Το Λαγονήσι που αγαπήσαμε”. video

Ζεστή και νοσταλγική ατμόσφαιρα στη παρουσίαση του βιβλίου του Αντρέα Καράμπελλα “ΤΟ ΛΑΓΟΝΗΣΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ”, που έγινε την Τετάρτη 29/6 στον Σύλλογο “Φοίνικας”  Λαγονησίου.

Την οργάνωση της παρουσίασης ανέλαβε το ΔΣ του Συλλόγου και η ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ Λαγονησίου ενώ η Δήμητρα Κατραμάδου ως εκπρόσωπος της Λέσχης είχε το συντονισμό της παρουσίασης.

Χαρακτηρηστικά της βραδιάς στην οποία δεν εμφανίστηκε κανένας εκπρόσωπος του Δημοτικού Συμβουλίου, με εξαίρεση τον Νίκο Βολάκο, ήταν οι αφηγήσεις ιστορικών για το Λαγονήσι προσώπων:  Ο κος Σωτήρης Κόλλιας  για την εποχή με τις καλύβες, ο Βαγγέλη Μαγγίνας που ήταν και το πρώτο παιδί που γεννήθηκε στο Λαγονήσι, Η κα Κούλα Κόλλια της ταβέρνας Μπαρμπαβαγγέλης μαζί με τη κόρη της, Δήμητρα Κόλλια που μας είπε πώς μεγάλωνε ένα παιδί που πήγαινε σχολείο στη δεκατία του 60 μένοντας στο Λαγονήσι, η Μαρία Πλιάκου που περιέγραψε  τη διάνοιξη της παραλιακής λεωφόρου από το συνεργείο του πατέρα της Νικόλαου Μιχάλη και ο Μάριος Νόττας ο  DJ  στις disco  Κοχύλια και Ουτοπία sτις δεκαετίες 70 και 80.

Ενδεικτικά της όμορφης βραδιάς, τα σχόλια που πήραμε από αναρτήσεις στο f/b αμέσως μετά την παρουσίαση

Tina Georgoulia Καλοκαιρινό όμορφο δροσερό γεμάτο αναμνήσεις μιας παραμυθένια όμορφης εποχής τότε που οι ψυχές των ανθρώπων ήταν πλούσιες τόσο σε δύναμη συναισθημάτων όσο και σε δημιουργική φαντασία!
Συγχαρητήρια για την όμορφη παρουσίαση και σε όλους όσους συνέβαλαν για αυτή!!!

Demitra Katramadou Πραγματικά μια υπέροχη βραδιά χθες στον Φοίνικα, με την παρουσίαση του Λευκώματος του Αντρέα Καράμπελα, με τίτλο “Το Λαγονήσι που Αγαπήσαμε.” Εμείς, οι νεότεροι κάτοικοι της περιοχής όχι μόνον μάθαμε πολλά για τον τόπο που επιλέξαμε να μείνουμε αλλά νιώσαμε κι ένα “καλωσόρισμα” από τους παλαιότερους…Μεγάλη η χαρά!

Ο Paraktios,παρακολουθώντας τη πορεία του βιβλίου από τη πρώτη στιγμή που εκδόθηκε, κατέγραψε με τη κάμερα την υπέροχη εκδήλωση.

Δείτε το video

Δείτε φωτο πατώντας ΕΔΩ

[sam id=”6″ codes=”true”]

 

Categories