Ενημέρωση του Αν.Αντιδημάρχου Απ.Αποστόλου για αποψίλωση ξερόχορτων και για προληπτικο έλεγχο δοντιών στο ΚΑΠΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΠΗ & ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΞΕΡΟΧΟΡΤΩΝ

Μετά από πρωτοβουλία του Αν. Αντιδημάρχου κ. Αποστόλου Απόστολου και τις προσωπικές επαφές που είχε με τον κ. Μαρτίνο Αθανάσιο, και την φετινή χρονιά υλοποιήθηκαν ενέργειες πυροπροστασίας για την ευρύτερη περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας με την σημαντική προσφορά και την οικονομική αρωγή από τον κ. Μαρτίνο Αθανάσιο, για χρονικό διάστημα δύο μηνών.
Πραγματοποιήθηκε κοπή και αποψίλωση ξερόχορτων από τις κεντρικές αρτηρίες των έξι (6) οικισμών της Δημοτικής Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας (Λ. Λαυρίου έως τον οικισμό της Συντερίνας, Ολόκληρη η περιοχή της Α.Τ.Ε, Παραλιακή Λεωφόρος Σουνίου από Παλαιά Φώκαια έως τον Όρμο Καταφυγί, Λόφος Αγίας Ειρήνης, Καραπιπέρη, Γεωργίου Μαλτέζου, Ηλία Βενέζη, Αχλαδέας, Ευαγ. Πουλούδα, Βασ. Αλεξάρου, Αγ. Γεωργίου, Κύπρου, Αγάπης, Μικράς Ασίας, Λόφος Γαλάνη, Πύλου, Σαντορίνης, Κων/πόλεως, Φραντζέσκου, Δάσους, Αιγαίου, Βρυούλων, όλος ο οικισμός στο Θυμάρι στους κύριους και κάθετους δρόμους της Περιάνδρου και της Αγίας Φωτεινής, στις υπόγειες διαβάσεις, στην περιοχή Μακροδημητραίων, στην περιοχή Άσπρος Μύλος, οικισμός Αγία Φωτεινή, κ.ά).
Ο Αν. Αντιδήμαρχος Δήμου Σαρωνικού κ. Αποστόλου Απόστολος, ευχαριστεί δημοσίως θερμά για την άμεση ανταπόκριση, την ευγενική χορηγία και την συνδρομή του και για την φετινή χρονιά τον κ. Μαρτίνο Αθανάσιο, στην συνολική προσπάθεια που καταβάλλεται για την προστασία από τον κίνδυνο της πυρκαγιάς, η οποία στο παρελθόν έχει αποβεί ιδιαίτερα καταστροφική για την περιοχή μας

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΚΑΠΗ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ  ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΔΟΝΤΙΩΝ

Μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου του ΚΑΠΗ Παλαιάς Φώκαιας κ. Αποστόλου Απόστολου καθώς και του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Σπυρίδων Δημητρίου την Τετάρτη 27/7/2016 και ώρα 10.00 π.μ στο ΚΑΠΗ Παλαιάς Φώκαιας θα πραγματοποιηθεί προληπτικός έλεγχος δοντιών από ομάδα οδοντίατρων από την Περιφέρεια Αττικής προς τα μέλη και μη μέλη του ΚΑΠΗ Παλαιάς Φώκαιας.

 

Categories