Κυριακή 24/7. Παρουσίαση του βιβλίου του Θ.Δάλμαρη, “ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ”

Στις 24 Ιουλίου 2016 και ώρα 11.30 στο Πνευματικό Κέντρο ‘ΟΡΦΕΑΣ’ στη Σαρωνίδα θα γίνει παρουσίαση συγγραφικού έργου του Μαθηματικού Συγγραφέα και Ποιητή Θεόδωρου Δάλμαρη.
‘ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ
ΔΥΣΤΥΧΊΑ Η ΕΥΤΥΧΊΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ (Απάντηση στο ομώνυμο βιβλίο του συγγραφέα Ν.Δήμου)

Ποιος είναι ο Θ.Δάλμαρης

Γεννήθηκε, το 1938,στο Θάνα, Τριπόλεως.

5492469_origΣπούδασε Μαθηματικά στο Παν/μιο της Αθήνας.

Μετείχε στο φοιτητικό κίνημα της γενιάς του 1.1.4.

Διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ο.Ν.Ε.Κ. (Οργάνωση Νέων Ένωσης Κέντρου) και μέλος του Σπουδαστικού της Γραφείου, ως εκπρόσωπος της Φυσικομαθηματικής Σχολής.

Εργάστηκε, ως φροντιστής, ιδιοκτήτης φροντιστηρίων και στη Σιβιτανίδειο Σχολή, στην οποία εκλέγετο μετά την μεταπολίτευση, συνεχώς, ως Πρόεδρος των καθηγητών της.

Παράλληλα με το εκπαιδευτικό του έργο, δραστηριοποιήθηκε ως επιχειρηματίας.

Συμμετείχε στην ομάδα έκδοσης, των μηνιαίων πολιτικών και κοινωνικών επιθεωρήσεων, ‘ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΙ και ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ’.

Υπήρξε συνιδρυτής μιάς από τις μεγαλύτερες και σύγχρονες, καθετοποιημένες, επιχειρήσεις στην Ελλάδα, στους τομείς παραγωγής, σφαγής, τυποποίησης και εμπορίας κρέατος.

Επίσης υπήρξε συνιδρυτής Ανώνυμης εταιρείας Συμβούλων Επενδύσεων, με κύριο στόχο, την προώθηση συνεργασιών και επενδύσεων, στις χώρες της τέως Σοβιετικής Ένωσης, του Καναδά, των Η.Π.Α. κλπ.

Είναι παντρεμμένος με την Δέσποινα Ρίζογλου και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Παναγιώτη, τον Γιάννη και την Ελευθερία, τα οποία διαθέτουν Πανεπιστημιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά διπλώματα. Ο Παναγιώτης και ο Γιάννης δραστηριοποιούνται με επιτυχία στο εξωτερικό και η Ελευθερία ως ερευνήτρια στην Ελλάδα.

Ο Θ.Δάλμαρης είναι κάτοικος Σαρωνίδας.

Περισσότερες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα του συγγραφέα πατώντας ΕΔΩ

Categories