Παραδοσιακοί χοροί από ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ και Σύλλογο Αγ. Γεωργίου Π.Φώκαιας. vide0 αποσπάσματα

Πολύ όμορφη εκδήλωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Αγ. Γεώργιος” Παλαιάς Φώκαιας και το Λύκειο Ελληνίδων Παλαιάς Φώκαιας, το Σάββατο 16/7 στο Θεατράκι, με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα. Στο Πρόγραμμα συμμετείχαν επίσης τα Λύκεια Ελληνίδων Κερατέας και Π Φώκαιας και η Ένωση Ποντίων Σουρμένων με τη συνοδεία της κομπανίας του Γιώργου Κωτσινη.

Από το 15λεπτο καθιερωμένο teaser που ανεβάζουμε σε παρόμοιες περιπτώσεις, προτιμήσαμε να αφήσουμε ολόκληρους τους χαιρετισμούς των 2 οργανωτών Συλλόγων προκειμένου και οι υπόλοιποι συνδημότες να γνωρίσουν το έργο τους που μέχρι τώρα πολλοί από μας αγνοούσαν.

Να σημειωθεί ιδιαιτέρως ότι ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης , πέραν της αναφοράς του στο έργο των 2 συλλόγων ανήγγειλε και την παρουσία των εθελοντών του IPP (International People’s Project)που φιλοξενούνται στον Δήμο Σαρωνικού υπό τον συντονισμό της Αναστασίας Ιωαννίδη. Το πρόγραμμα θα διαρκέσει από 15 έως 31 Ιουλίου και συμμετέχουν 15 εθελοντές από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο (Βραζιλία, Τσεχία, Δανία, Αίγυπτος, Γαλλία, Ελλάδα, Λίβανος, Ισπανία Σουηδία και Ταϋλάνδη) μαζί με 5 Έλληνες συντονιστές. Το πρόγραμμα στηρίζεται από την περιφερειακή ενότητα Ανατολικής Αττικής, τον δήμο Σαρωνικού, την κοινότητα Σαρωνίδας, τοπικούς εθελοντές, συλλόγους, επιχειρήσεις και ιδιώτες. Οι εθελοντές θα ασχοληθούν με κοινωνικό και περιβαλλοντικό έργο εντός του Δήμου μας. Οι δράσεις αυτές συνδυάζονται με την τέχνη της φωτογραφίας που θα λειτουργήσει ως μέσο ανάδειξης της περιοχής.

[sam id=”6″ codes=”true”]
Categories