Σημείο συσσώρευσης Pokémon θα αποτελούν στο εξής οι συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ

Την «τρέλα» των τελευταίων ημερών με την εφαρμογή Pokémon Go, η οποία έχει καταφέρει να δημιουργήσει φανατικούς παίκτες σε όλο τον πλανήτη, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί το ΠΑΣΟΚ, χρησιμοποιώντας τα πλάσματα του παιχνιδιού προς όφελός του.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Παύλος Χρηστίδης, κατόρθωσε να κατεβάσει και να εγκαταστήσει στο κινητό του τηλέφωνο το εθιστικό παιχνίδι, μαθαίνοντας γρήγορα όλα τα μυστικά του. Πολύ σύντομα, βρήκε τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να οδηγήσει πολλά απ’ τα πλάσματα στον ίδιο χώρο, με τους παίκτες να μαζεύονται γρήγορα εκεί για να τα πιάσουν.

Έτσι, στο εξής οι συγκεντρώσεις κι οι ομιλίες των στελεχών του ΠΑΣΟΚ, θα σφύζουν από Meowth, Charmander, Charizard κι άλλα σπάνια Pokémon, έτσι ώστε οι αίθουσες να γεμίζουν κόσμο, αφήνοντας πίσω τις θλιβερές εικόνες με τα άδεια γήπεδα, οι οποίες δεν τιμούσαν το κόμμα.

«Θα γεμίσουμε τον τόπο Πίκατσου. Αν αυτά θέλει ο κόσμος για να μαζευτεί, θα ακολουθήσουμε το ρεύμα της εποχής. Κάποτε ερχόντουσαν για τον Ανδρέα, όμως άλλοι καιροί, άλλα ήθη. Θα τους δελεάζουμε με Πίκατσου και θα τους κρατάμε με τον πολιτικό μας λόγο», σχολίασε στο «Κουλούρι» ιστορικό στέλεχος του σοσιαλιστικού κινήματος.

Τέλος, διαψεύστηκαν κατηγορηματικά οι φήμες πως εξετάζεται η αντικατάσταση της Φώφης Γεννηματά από σπάνιο Pokémon, ως ύστατη προσπάθεια αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ, ενώ δεν επιβεβαιώθηκε ούτε η φήμη πως ο Κώστας Σημίτης πιάστηκε από νεαρό λάτρη του παιχνιδιού.

tokoulouri

Categories