Η Πρωτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά του ΚΕΛ. video

Πραγματοποιήθηκε χθες 20/7  στη Κεντρική Πλατεία Καλυβίων, η πρώτη συγκέντρωση διαμαρτυρίας Καλυβιωτών κατά της απόφασης χωροθέτησης του ΚΕΛ στο ΒΙΟΠΑ Καλυβίων οι οποίοι οργανώθηκαν και είναι αποφασισμένοι να εμποδίσουν την υλοποίηση της απόφασης, ξεκινώντας μάλιστα με κατάθεση προσφυγών κατά των σχετικών αποφάσεων του Συμβουλίου της ΔΚ Καλυβίων και του Δημοτικού Συμβουλίου και καλώντας τον Δήμαρχο να πάρει πίσω την απόφαση.

Σε αυτή την πρώτη συγκέντρωση, η συντονιστική επιτροπή αποφάσισε να μην δώσει βήμα σε πολιτικούς η άλλους Δημότες προκειμένου  αρχικά να γίνει η πρώτη προσέγγιση από τους ίδιους.

Ο Δημήτρης Βασιλείου ήταν ο βασικός εισηγητής ο οποίος επιχειρηματολόγησε κατά του σκεπτικού της χωροθέτησης και της Ανοιχτής επιστολής του Δημάρχου ενώ στη συνέχεια οι υπόλοιποι ομιλητές Νικόλαος Χατζηπασχάλης, Ευγενία Γκιούλη-Αποστόλου και  Δέσποινα Μπούτση-Κωτσοβασίλη. αναφέρθηκαν σε προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί σε άλλα ΚΕΛ ανά την Ελλάδα,και άλλους προβληματισμούς. Η συγκέντρωση έκλεισε με την ομιλία της Αθηνάς Αναστασίου η οποία ανακοίνωσε και την κατάθεση προσφυγής κατά των αποφάσεων χωροθέτησης.

Τις ομιλίες παρακολούθησαν ως ακροατές-θεατές, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέτρος Φιλίππου και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Τζιβίλογλου, Κωνσταντέλλος, Μαρία Γκίνη και Κατσούλης. Ίσως να υπήρχαν και άλλοι τοπικοί η Δημοτικοί σύμβουλοι που δεν διακρίναμε σε πρώτο πλάνο καθώς υπήρχε αρκετός κόσμος στα γύρω καφενεία.

Η επόμενη συγκέντρωση – όπως ανακοινώθηκε – θα γίνει μετά τον Αύγουστο.

Ο Paraktios κατέγραψε την εκδήλωση διαμαρτυρίας στο video που ακολουθεί.

(Προκειμένου η ενημέρωση να είναι άμεση και έγκαιρη, προτιμήσαμε να “ρίξουμε”την ποιότητα της εικόνας που σε αυτή την περίπτωση δεν ήταν το ζητούμενο)

Δείτε φωτο πατώντας ΕΔΩ

[sam id=”6″ codes=”true”]
Categories