Αγνοείται και το λιμάνι στο οποίο ήταν δεμένο το Noor1

Με μια παράξενη εικόνα ήρθαν αντιμέτωποι οι εργάτες στο λιμάνι της Ελευσίνας, οι οποίοι επισκέφτηκαν χθες το πρωί το χώρο για την καθημερινή τους δουλειά.

Συγκεκριμένα, όπως διαπίστωσαν έπειτα από προσεκτική ματιά, το λιμάνι έλειπε εντελώς από το σημείο στο οποίο συνήθως βρισκόταν, έχοντας δώσει τη θέση του σε μια άδεια αλάνα, στο κέντρο της οποίας βρισκόταν μια σημαία του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε ότι στο λιμάνι ήταν για αρκετούς μήνες δεμένο το πλοίο Noor1, μέσα στα οποίο ταξίδεψαν 2,1 τόνοι ηρωίνης.

Το «Κουλούρι» επικοινώνησε με εργαζόμενο στον Οργανισμό Λιμένα Ελευσίνας, ο οποίος σχολίασε: «Πράγματι, δεν είναι φυσιολογική η απουσία του λιμανιού, όμως δεν νομίζω να έχει πάει πολύ μακριά. Τέτοια εποχή όλοι λείπουν, οπότε δεν μας βάζει σε υποψίες η φυγή του. Πού να πάει, θα γυρίσει. Αν φτάσει ο Σεπτέμβρης και δεν έχει δώσει σημεία ζωής, τότε θα ανησυχήσουμε».

Θαμώνες του λιμανιού παράλληλα, υποστηρίζουν πως το λιμάνι δεν είχε εκδηλώσει τάσεις φυγής, ούτε είχε αναφέρει διάθεση να αποχωρήσει απ’ την περιοχή, τονίζοντας όμως στους κάβους πως είχε παρατηρήσει ύποπτες κινήσεις στο εσωτερικό του Noor1.

Η Ελληνική Αστυνομία αλλά και το λιμενικό, παρακαλούν τους πολίτες να αναφέρουν οποιαδήποτε πληροφορία φτάσει στα αυτιά τους σχετικά με το πού βρίσκεται το λιμάνι, ενώ καθησυχάζει τους ψαράδες πως σύντομα θα βρεθεί λύση στο μυστήριο.

tokoulouri

Categories