Η Παρουσίαση της Ποιητικής Συλλογής του Θ. Δάλμαρη “ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ”. video

Την Ποιητική του Συλλογή “ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ”, παρουσίασε ο συμπολίτης μας Θ. Δάλμαρης στο Πνευματικό Κέντρο ΟΡΦΕΑΣ, την Κυριακή 24/7/16.

Την εκδήλωση βιντεοσκόπησε ο Οδυσσέας Μανουσαρίδης του οποίου τα video παραθέτουμε προς ενημέρωση των συνδημοτών μας.

Ποιος είναι ο Θ.Δάλμαρης

Γεννήθηκε, το 1938,στο Θάνα, Τριπόλεως.

Σπούδασε Μαθηματικά στο Παν/μιο της Αθήνας.

Μετείχε στο φοιτητικό κίνημα της γενιάς του 1.1.4.

Διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ο.Ν.Ε.Κ. (Οργάνωση Νέων Ένωσης Κέντρου) και μέλος του Σπουδαστικού της Γραφείου, ως εκπρόσωπος της Φυσικομαθηματικής Σχολής.

Εργάστηκε, ως φροντιστής, ιδιοκτήτης φροντιστηρίων και στη Σιβιτανίδειο Σχολή, στην οποία εκλέγετο μετά την μεταπολίτευση, συνεχώς, ως Πρόεδρος των καθηγητών της.

Παράλληλα με το εκπαιδευτικό του έργο, δραστηριοποιήθηκε ως επιχειρηματίας.

Συμμετείχε στην ομάδα έκδοσης, των μηνιαίων πολιτικών και κοινωνικών επιθεωρήσεων, ‘ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΙ και ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ’.

Υπήρξε συνιδρυτής μιάς από τις μεγαλύτερες και σύγχρονες, καθετοποιημένες, επιχειρήσεις στην Ελλάδα, στους τομείς παραγωγής, σφαγής, τυποποίησης και εμπορίας κρέατος.

Επίσης υπήρξε συνιδρυτής Ανώνυμης εταιρείας Συμβούλων Επενδύσεων, με κύριο στόχο, την προώθηση συνεργασιών και επενδύσεων, στις χώρες της τέως Σοβιετικής Ένωσης, του Καναδά, των Η.Π.Α. κλπ.

Είναι παντρεμμένος με την Δέσποινα Ρίζογλου και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Παναγιώτη, τον Γιάννη και την Ελευθερία, τα οποία διαθέτουν Πανεπιστημιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά διπλώματα. Ο Παναγιώτης και ο Γιάννης δραστηριοποιούνται με επιτυχία στο εξωτερικό και η Ελευθερία ως ερευνήτρια στην Ελλάδα.

Ο Θ.Δάλμαρης είναι κάτοικος Σαρωνίδας.

Περισσότερες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα του συγγραφέα πατώντας ΕΔΩ

Categories