ΚΙΟΣΚΙ-Δημοτική Επιχείρηση Σαρωνικού. Απάντηση στα δημοσιεύματα για “λύματα(?)”

14030850_10206600070313118_1599938353_n (1)

Η πράσινη ομπρέλα που έχει αναφερθεί ως σημείο αναφοράς, κοντά στην εκροή του υπό εξέταση νερού.

Διευκρινίσεις, σε ότι αφορά το σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας με καταγγελίες συμπολιτών μας για εκροή ύποπτης προέλευσης νερών στη θαλάσσια περιοχή όπου κοντά σ αυτήν λειτουργεί η Δημοτική Καντίνα, έδωσε με τηλεφωνική του επικοινωνία στο μέσον μας, ο Πρόεδρος της ΑΜΔΚΕΣ, Μανώλης Χαρίτος σήμερα το μεσημέρι 15/8/16.

Ο κος Χαρίτος μας διαβεβαίωσε ότι, παρουσία δημοτών που είχαν κάνε την καταγγελία, οι άνδρες της Πολιτικής Προστασίας πρόσφατα έλαβαν δείγμα νερού και το έστειλαν για ανάλυση στο Εργαστήριο που διενεργεί και τους ελέγχους για την ποιότητα του πόσιμου νερού στον Δήμο Σαρωνικού.  Λόγω της Αργίας δεν ήταν σε θέση να δηλώσει την ακριβή ημερομηνία λήψης, όμως υποσχέθηκε ότι θα δημοσιοποιήσει το αποτέλεσμα όταν αυτό του επιδοθεί.

Αναμένουμε λοιπόν τα αποτελέσματα των μετρήσεων καθώς δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε τις δηλώσεις του Προέδρου της ΑΜΔΚΕΣ.

Ωστόσο, για όσους αμφισβητούν την διαδικασία του ελέγχου από πλευράς Δήμου, θα τους προτρέψουμε να πράξουν το ίδιο μέσα από τους Συλλόγους τους η άλλες οργανωμένες Ομάδες η μέσω Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων και να ζητήσουν ανάλυση και από άλλα σχετικά Εργαστήρια, ώστε τουλάχιστον να γνωρίζουμε αρχικά περί τίνος πρόκειται.

Categories