ΚΕΛ ΚΑΛΥΒΙΩΝ. Η πρώτη Δημόσια ενημέρωση από τον Δήμαρχο στις 2/9 – Οργανώνονται οι “Καλυβιώτες κατά της Χαβούζας”

Το καυτό ζήτημα της χωροθέτησης του ΚΕΛ στο ΒΙΟΠΑ Καλυβίων, φαίνεται πως θα είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων από τις αρχές κιόλας του Σεπτεμβρίου.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης στην εκδήλωση “Αυγουστιάτικο Φεγγάρι” του Συλλόγου “Άγιος Νικόλαος Αναβύσσου” στις 20/8, ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή 2/9, θα κάνει την πρώτη Δημόσια ενημέρωση στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου.

Παράλληλα, πριν λίγες ώρες οι Κίνηση “Καλυβιώτες κατά της Χαβούζας”, με ανακοίνωσή τους στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, γνωστοποίησαν την έναρξη λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης και τη Συλλογή υπογραφών, προκειμένου να υπερασπιστούν με δικαστικά μέτρα – όπως γράφουν – τα συμφέροντα του τόπου.

To κείμενο της Ανακοίνωσης.

Η ΚΙΝΗΣΗ «ΚΑΛΥΒΙΩΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΑΒΟΥΖΑΣ»

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ
ΕΝΑ (1), [ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ],
ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ
ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΥΜΑΤΩΝ [ΚΕΛ] ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΒΙΟΠΑ ΚΑΛΥΒΙΩΝ

ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ
ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ
ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ΩΡΕΣ: ΑΠΟ 6 έως 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι ευρίσκεται σε εκκρεμότητα από πλευράς της Αποκεντρωμένης, η προσφυγή της ανωτέρω Κίνησης  κατά των αποφάσεων του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Καλυβίων και του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού καθώς ακόμα δεν έχει εκπνεύσει η προθεσμία εντός της οποίας πρέπει να ληφθεί απόφαση.  Αν παρέλθει αυτή η προθεσμία  χωρίς να εκδοθεί απόφαση θεωρείται ότι η προσφυγή έχει σιωπηρώς απορριφθεί. Όμως αυτό ακόμα δεν έχει συμβεί και μένει να δούμε το αποτέλεσμα, παράλληλα και με τις άλλες ενέργειες από πλευράς αντιδρώντων.

Στο μεταξύ, κανένας από τους φορείς, συλλόγους η οργανωμένες Ομάδες πολιτών, δεν έχουν μέχρι τώρα τοποθετηθεί επίσημα  επί του ζητήματος της χωροθέτησης, εκτός από το Προεδρείο του Συλλόγου Άγ Νικόλαος Αναβύσσου όπου δηλώθηκε δημοσίως – στη βιντεοσκόπηση της παρουσίασης του Συλλόγου τους- ότι τάσσεται υπέρ της κατασκευής του ΚΕΛ,  με την προυπόθεση ότι θα τηρηθούν κατά την κατασκευή του έργου όσα έχουν ανακοινωθεί.

Categories