Η δεύτερη μέρα του 49ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας. Αποκλειστικά video & φωτο από τους στίβους.

2η μέρα του 49ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας στον κόλπο της Παλαιάς Φώκαιας, χθες Δευτέρα 5/9/16 και ο paraktios εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα και φωτο  από τους στίβους κατά τη διάρκεια των Αγώνων.

Από το σκάφος όπου επέβαιναν ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γ. Σωφρόνης, ο Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Ιστιοπλοικής Ομοσπονδίας κ. Αδαμόπουλος Τέλης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Παλαιάς Φώκαιας κ. Νάσος Παπουτσής και το μέλος του ΔΣ του Πυθέα,Θωμάς  Μένης, ο Paraktios βιντεοσκόπησε στιγμιότυπα από τις ιστιοδρομίες ενώ η Εθελόντρια των Αγώνων Μάρσα Χρυσοχοίδη έκανε λήψη φωτογραφιών τις οποίες μπορείτε να δείτε πατώντας ΕΔΩ.

Ο Δήμαρχος με την ευκαιρία έκανε δηλώσεις για την διοργάνωση και μίλησε για τον επόμενο στόχο που είναι η διοργάνωση του  Πανελληνίου Πρωταθλήματος, ενώ πολύ ενδιαφέρον είχαν οι επεξηγήσεις του κου Αδαμόπουλου για τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων.

Δείτε το αποκλειστικό video του Paraktios.gr

[sam id=”6″ codes=”true”]

Σε ότι αφορά στο Αγωνιστικό μέρος και τα μέχρι τώρα αποτελέσματα,παραθέτουμε πληροφόρηση απο την ιστοσελίδα sportcity.gr

Συνεχίζονται με σύμμαχο τον καιρό και για δεύτερη ημέρα οι αγώνες του 49ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Ιστιοπλοϊας στην Παλαιά Φώκαια.

Με εξαίρεση στην κατηγορία laser rdl σε όλες τις άλλες κατηγορίες, προηγούνται τα ελληνικά πληρώματα. Μέχρις στιγμής και μέχρι να ολοκληρώσει η κάθε κατηγορία τρεις ιστιοδρομίες, η κατάταξη στις τρεις πρώτες θέσεις έχει ως εξής:

OPTIMIST
Ιστιοδρομίες (1)
1. Καραγιαννίδης Νικόλας(GRE), 2. Παπαδάκος Γεώργιος(GRE), 3. Τσαμοπούλου Μαρία(GRE).

LASER STD
Ιστιοδρομίες (2)
1. Μπουγιούρης Αντώνης (GRE), 2. Μαυρογεώργης Χαράλαμπος (GRE) και 3. Igor Les(MNE).

LASER RDL
Ιστιοδρομίες (2)
1. Berkay Abay(TUR), 2. Σταματίου-Μερακλής Κωνσταντίνος(GRE), 3.Χουσιάδας Κωνσταντίνος(GRE).

LASER 4.7
Ιστιοδρομίες (2)
1. Κατσίνης Αλέξανδρος(GRE), 2. Μόνος Αιμίλιος (GRE), 3. Καίρκουλας Δικαίος(GRE).

420
Ιστιοδρομίες (2)
1. Γουργιώτης-Μπατσής, 2. Αθανασόπουλος-Τασ…, 3. Μαμούνης-Παππάς

49 Balkan Championship: Προηγούνται τα ελληνικά πληρώματα

http://sportcity.gr/2016/09/05/49-balkan-championship-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1/

Categories