Ένας πρωθυπουργός, 6 αρχηγοί κομμάτων και δεκάδες υπουργοί ανάμεσα στα εκθέματα της φετινής ΔΕΘ

Τουλάχιστον ένας αρχηγός κράτους, ηγέτες κομμάτων της αντιπολίτευσης, δεκάδες μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου και βουλευτές από όλο το φάσμα του πολιτικού κόσμου θα βρεθούν ανάμεσα στα εκθέματα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο πρόεδρος του Εθνικού Εκθεσιακού Φορέα.

Τα μέλη της πολιτικής ελίτ της χώρας αναμένεται να τοποθετηθούν στο κεντρικότερο σημείο του εκθεσιακού κέντρου, ανάμεσα σε ελληνικά αγροτικά προϊόντα, συσκευασίες με σιροπιαστά ανατολίτικα γλυκά, φωτοβολταϊκά, ένα μη επανδρωμένο αερόχημα, βαγόνια του αττικού μετρό και άλλα θαύματα του εμπορίου και της τεχνολογίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το διεθνές ενδιαφέρον είναι μεγάλο καθώς πρόκειται για τα μοναδικά ομιλούντα εκθέματα ανάμεσα στα χιλιάδες της έκθεσης, ενώ οι λόγοι που θα εκφωνήσουν για την πορεία της χώρας και της οικονομίας εν μέσω κρίσης αναμένονται με ιδιαίτερο ενθουσιασμό.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, οι διοργανωτές έθεσαν ως στόχο το ρεκόρ επισκεψιμότητας, κάνοντας λόγο για μια μοναδική εμπειρία που θα θυμίσει κάτι από τις μεγάλες στιγμές της πόλης και της Έκθεσης.

«Καλούμε τον κόσμο να προσέλθει στην 81η ΔΕΘ για να θαυμάσει από κοντά τα πολιτικά, πολιτιστικά, εμπορικά και αθλητικά γεγονότα» τόνισε ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ, Κυριάκος Ποζρικίδης, ο οποίος πάντως σημείωσε πως οι επισκέπτες θα πρέπει να είναι προσεκτικοί καθώς «απαγορεύεται να αγγίζουμε τα εκθέματα».

tokoulouri

Categories