Το μουσικό φεστιβάλ στο παλιό Σχολείο Ολύμπου. video teaser

Υπέροχη η συναυλία που διοργανώθηκε από την Βιβλιοθήκη Ολύμπου “ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ”, χθες 10/9/16 στο παλιό σχολείο Ολύμπου, όπου το μουσικό φεστιβάλ τείνει να γίνει θεσμός.

Υπενθυμίζουμε ότι και πέρσι είχε διοργανωθεί παρόμοιο φεστιβάλ από το ΔΙΚΤΥΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ, με σκοπό τη στήριξη του Κοινωνικού του Παντοπωλείου, ενώ φέτος η διοργάνωση αφορούσε στην στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Σαρωνικού.

Η προσέλευση δεν ήταν η αναμενόμενη, λόγω του άστατου καιρού και άλλων εκδηλώσεων που υπήρχαν την ίδια ώρα σε άλλα σημεία του Δήμου, όμως έστω κι έτσι μαζεύτηκαν αρκετά είδη από όσους προσήλθαν.

Σημειώνουμε ιδιαιτέρως ότι ο σκοπός της εκδήλωσης ευαισθητοποίησε και επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο Δήμο μας και προσέφερε 35 kg νωπά ψάρια τα οποία πριν την έναρξη της συναυλίας παραδόθηκαν σε εκπροσώπους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και μπήκαν σε θάλαμο κατάψυξης μέχρι τη διάθεσή τους σε δικαιούχους. Συνεπώς μπορούμε να πούμε ότι ο σκοπός επιτεύχθηκε.

Σε ότι αφορά το καλλιτεχνικό μέρος, όλα τα συγκροτήματα που πήραν μέρος έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και σε συνδυασμό με την άριστη ηχητική υποστήριξη ενθουσίασαν κυριολεκτικά το κοινό προσφέροντας ποιοτικά ακούσματα.

Ο Paraktios βιντεοσκόπησε ολόκληρο το 4ωρο πρόγραμμα από το οποίο σας δίνει μία γεύση μέσω του video που ακολουθεί στο οποίο παρουσιάζεται  μόνο ένα τραγούδι από κάθε συγκρότημα καθώς και η προσφώνηση του συντονιστή της διοργάνωσης Δημήτρη Αγγελίδη και ο χαιρετισμός του Δημάρχου Σαρωνικού.

Μέσα στο επόμενο διήμερο θα αναρτηθεί όλο το πρόγραμμα (ξεχωριστά για κάθε group) σε ιδιαίτερη ανάρτηση.

Τα μουσικά σχήματα που συμμετείχαν και θα δείτε με τη σειρά που εμφανίστηκαν, είναι:

Μουσική Αρμονία Δικτύου Σαρωνικού (και όχι “Δήμου Σαρωνικού” που εκ παραδρομής ακούστηκε) – Νίκος Βολάκος -VOICE 2 – PEANUT BUTLERS – KARTEL.

Δείτε φωτο πατώντας ΕΔΩ

[sam id=”6″ codes=”true”]
Categories