ΚΕΛ ΚΑΛΥΒΙΩΝ. Η ενημέρωση Δημάρχου στο Λαγονήσι. video

Ενημέρωση για το ΚΕΛ Καλυβίων από τον Γιώργο Σωφρόνη, στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαγονησίου χθες 16/9, με αρκετό κόσμο να ανταποκρίνεται στη δεύτερη πρόσκληση του Δημάρχου. Η πρώτη ενημέρωση-μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη χωροθέτηση του ΚΕΛ στο ΒΙΟΠΑ Καλυβίων- έγινε πριν 15 ημέρες στο Αμφιθέατρο Καλυβίων και θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες σε κάθε Δημοτική Κοινότητα. Έστω και αν το Λαγονήσι ανήκει στην ΔΚ Καλυβίων, προφανώς ο Δήμαρχος έκρινε ότι οι κάτοικοι του Λαγονησίου θα έπρεπε να ενημερωθούν ξεχωριστά λόγω της μεγάλης σοβαρότητας του έργου που πρόκειται να δρομολογηθεί.

Η Ενημέρωση του Δημάρχου κράτησε περίπου 45 min και ακολούθησε κύκλος ερωτήσεων-παρατηρήσεων -τοποθετήσεων, χρονικής διάρκειας 1,5 ώρας όπου δεν έλειψαν μικροεντάσεις και φραστικοί διαπληκτισμοί από παριστάμενους που δεν συμφωνούσαν με απόψεις ομιλητών.

Λόγω της σοβαρότητας του ζητήματος αφήνουμε την εικόνα να μιλήσει από μόνη της μέσα από τα 2 αποκλειστικά video που ακολουθούν, ώστε ο καθένας να βγάλει ανεπηρέαστος τα συμπεράσματά του, κάτι που εξ άλλου αποτελεί πάγια πολιτική της ιστοσελίδας μας.

Επίσης υπενθυμίζουμε για όποιον επιθυμεί να ενημερωθεί για όλες τις μέχρι σήμερα εξελίξεις για το ΚΕΛ Καλυβιων από τη στιγμή που ανέκυψε το ζήτημα, ότι στο κεντρικό μενού της ιστοσελίδας μας, paraktios.gr υπάρχει ειδική κατηγορία με τίτλο ΚΕΛ ΚΑΛΥΒΙΩΝ. (Πατήστε ΕΔΩ)

video1. H Ενημέρωση του Δημάρχου

video2. Ερωτήσεις – τοποθετήσεις-απαντήσεις

 1. κος Πάντος, στην αρχή του video
 2. Δ. Μαρμαρινός (3 min)
 3. Ντίνος Χασάπης ( 7min)
 4. παρέμβαση δημότη (11min)
 5. ερώτηση δημότη (12min)
 6. ερώτηση δημότη (16min)
 7. Αγγελική Ράπτη (18min)
 8. ερώτηση δημότη (25min)
 9. Μινολάκης (26min)
 10. Γ.Γιαννάκης (28min)
 11. Γ. Αναγνωσταράς (33min)
 12. Δημ. Βασιλείου (40min)
 13. Βασ. Γλύνης (46min)
 14. Κ. Ναξάκης (49min)
 15. Ανδρ. Κωνσταντέλλος (57min)
 16. Δ. Κατραμάδου (1:13 hr)
 17. Μ.Καλογεροπούλου (1:16 hr)
 18. Δημ. Βασιλείου (1:21 hr)
 19.  Νικ Χ’πασχάλης  (1:23 hr)

 

Δείτε φωτο ΕΔΩ

[sam id=”6″ codes=”true”]
Categories