Ο ΣΥΝ.Π.Ε των υπαλλήλων της ΕΤΕ στέλνει “μπιλιετάκια” σε μέλη του-κατοίκους Σαρωνίδας

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει οι ειδοποιήσεις του Συνεταιρισμού Υπαλλήλων της ΕΤΕ προς τα μέλη του -κατοίκους Σαρωνίδας, ειδικότερα αυτούς του ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ,  από τους οποίους ζητάει πληρωμή καθυστερημένων εισφορών προς τον Συνεταιρισμό καθώς -όπως σημειώνεται- οι πόροι χρειάζονται για την κατασκευή των απαραίτητων υποδομών στη περιοχή που ευρίσκονται οι ιδιοκτησίες.

Γι αυτό το λόγο, ο Σύλλογος Πανοράματος Σαρωνίδας, το Σάββατο 24/9/16, συγκάλεσε Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του για να συζητήσει το θέμα και να αποφασίσει για τις περαιτέρω ενέργειες.

Στην ΓΣ προσκλήθηκε ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης ενώ παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Αικ.Γκούμα, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Σαρωνίδας Ν.Γαλάνης και η τοπική Σύμβουλος Φανή Νικολοπούλου.

Ο Δήμαρχος διευκρίνισε σε σχετική ερώτηση, ότι δεν είναι δυνατόν η Νομική Υπηρεσία του Δήμου να αναλάβει  την υπόθεση καθώς δεν προβλέπεται από το Νόμο γιατί η αντιπαράθεση είναι μεταξύ Κατοίκων και Συνεταιρισμού και όχι με τον Δήμο Σαρωνικού. Όμως, δήλωσε ότι ο Δήμος θα είναι αρωγός στις ενέργειες των Κατοίκων της Σαρωνίδας , υπό τη μορφή της συνεργασίας της Νομικής Υπηρεσίας του Δήμου με τους Νομικούς που οι κάτοικοι θα επιλέξουν και οποιασδήποτε άλλης διευκόλυνσης σε βεβαιώσεις ή άλλου είδους τεχνικής υποστήριξης ακόμα και δια της παράστασης των υπηρεσιών του η του ίδιου σε ενδεχόμενες δίκες.

Τελικά, η Γενική Συνέλευση εξουσιοδότησε το Προεδρείο του Συλλόγου να χειριστεί το θέμα με όποιο τρόπο κρίνει εκείνο καταλληλότερο και να επιλέξει Νομικό που θα χειριστεί το ζήτημα.

Παραθέτουμε την επιστολή που έλαβαν οι κάτοικοι του Πανοράματος από τον Συνεταιρισμό.

 

screenshot_1912 screenshot_1913 screenshot_1914

[wonderplugin_carousel id=”27″]
Categories