Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 6ο Σεμινάριο Σχολών Ολυμπιακού!

Για 6η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το «6ο Σεμινάριο Σχολών Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού» που διοργανώθηκε από την Διεύθυνση Σχολών και την Διεύθυνση Ακαδημίας το διήμερο 8-9 Οκτωβρίου.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Σεμιναρίου το «σπίτι» του Ολυμπιακού, το «Γ. Καραϊσκάκης» άνοιξε τις πύλες του για να «φιλοξενήσει» τους περισσότερους από 160 προπονητές και στελέχη των 45 Σχολών του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Μεταξύ αυτών και οι 2 προπονητές του τμήματος Λαγονησίου Νάκος Κώστας και Μαντάλας Γιάννης.14581579_1821038551509610_2642428421462073169_n

Το Σεμινάριο χωρίστηκε όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο θεωρητικό κομμάτι το οποίο «φιλοξενήθηκε» το Σάββατο 8/10 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το πρακτικό το οποίο έγινε την Κυριακή 9/10 στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Το Σεμινάριο τελούσε υπό την αιγίδα των Διευθύνσεων Σχολών και Ακαδημίας των οποίων ηγούνται οι κ.κ Βασίλης Νάνος και Θόδωρος Ελευθεριάδης. Το Σεμινάριο που έχει γίνει θεσμός αφού πραγματοποιήθηκε για 6η χρονιά είχε ως σκοπό να μεταφέρει την γνώση και την εμπειρία των προπονητών και των στελεχών της Ακαδημίας στους προπονητές των Σχολών μας και εκείνοι με την σειρά τους να μεταδώσουν όλα όσα έμαθαν στα παιδιά. Είτε στα παιδιά που βλέπουν το ποδόσφαιρο μόνο ως διασκέδαση είτε στα παιδιά που είναι σε πιο ανταγωνιστικό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός έχει το μεγαλύτερο ποιοτικά και ποσοτικά ενεργό δίκτυο Σχολών στην Ελλάδα και είναι υποχρεωμένος να προσφέρει γνώση και να είναι πάντα πρωτοπόρος.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ από την επίσημη σελίδα του ΟΛΥΜΙΑΚΟΥ, πατώντας ΕΔΩ.

Δείτε επίσης πλούσιο φωτοτεπορτάζ ΕΔΩ

[wonderplugin_carousel id=”28″]
Categories