ΚΕΛ Μαρκοπούλου. Διευκρινίσεις για τις συνδέσεις Καλυβίων και Κουβαρά. (updated)

Σε απάντηση ερώτησης της Αγγελικής Ράπτη κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις συνδέσεις που προβλέπονται να παροχετευτούν στο ΚΕΛ Μαρκοπούλου και στα μέχρι στιγμής προβλήματα που εμποδίζουν τη σύνδεση των περισσότερων παροχών.

Οι συνδέσεις που προβλέπονται να γίνουν είναι 1700 για Καλύβια και Κουβαρά συνολικά. Αυτό υπολογίστηκε με τα στοιχεία της εποχής της μελέτης (2000) που όμως δεν είναι πλέον επίκαιρα λόγω της ανάπτυξης της περιοχής που συντελέστηκε μεταξύ 2000 και 2009. Ο Δήμος Μαρκοπούλου  πήρε χρηματοδότηση για επέκταση του βιολογικού του ώστε να μπορέσει να καλύψει το Πόρτο Ράφτη.

Αναφορικά με τις συνδέσεις που μέχρι σήμερα είναι πολύ λίγες, ο Δήμαρχος είπε ότι ο Αγωγός του Κουβαρά που συνδέεται με την Λαυρίου, είναι κατεστραμμένος ενώ για τα Καλύβια έχουν δοθεί μόνο 15 δρόμοι επειδή είχαν κατασκευαστεί 4 ανεξάρτητα δίκτυα που μεταξύ τους δεν επικοινωνούν και γιαυτό πρόσφατα υπήρξε χρηματοδότηση και δημοπράτηση για την αποκατάσταση αυτών τω προβλημάτων. Μετά την περάτωση του έργου θα είναι ελεύθερο το πεδίο για να γίνουν αιτήσεις για συνδέσεις.

Με την ευκαιρία παραθέτουμε και το έγγραφο της τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μαρκοπούλου-για το οποίο πολύς λόγος έχει γίνει τελευταία- αναφορικά  με τον αριθμό συνδέσεων στο ΚΕΛ Μαρκοπούλου.

Το έγγραφο της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Μαρκοπούλου στο οποίο αναφέρεται ο αριθμός των προγραμματισμένων συνδέσεων Καλυβίων και Κουβαρά στο ΚΕΛ Μαρκοπούλου.

[wonderplugin_carousel id=”27″]
Categories