Συνέντευξη του Προέδρου Αγ. Τριάδας Βούρλων Αναβύσσου για το 123

Αναμφισβήτητα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου “Αγ Τριάδα Βούρλων Αναβύσσου” είναι ένας από τους πρωτεργάτες της προσπάθειας για την επέκταση του 122 στην περιοχή μας που είχε ως καρπό την λειτουργία της νέας Γραμμής 122 (Σαρωνίδας-Αναβύσσου) .

Φυσικά δεν είναι ο μοναδικός καθώς η προσπάθειά του ενισχύθηκε κατά το μεγαλύτερο μέρος από την  Δημοτική Αρχή και από φορείς του τόπου μας (πολιτικούς και μη), βοήθεια καθόλου ευκαταφρόνητη που όλοι μαζί ο καθένας με τον τρόπο του,  Θεσμικά η εξωθεσμικά, πίεσαν προς όλες τις κατευθύνσεις

Στην συνέντευξη στον Paraktios, o Νίκος τόνισε ότι το πρόγραμμα είναι ΠΙΛΟΤΙΚΟ , πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να ανακληθεί μετά από κάποιο  χρονικό διάστημα αν παρατηρηθεί ότι δεν “ακυρώνονται” αρκετά εισιτήρια.

Πρέπει λοιπόν να κρατήσουμε την γραμμή με κάθε τρόπο και αυτός ήταν ο κύριος λόγος που μας κάλεσε ο Ν.Πάστρας και μίλησε στην κάμερα του Paraktios.

Δείτε την συνέντευξη του Νίκου Πάστρα που βιντεοσκοπήθηκε σήμερα το μεσημέρι της 20/10/16 λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ  την οποία ο Νίκος γνώριζε από χτες βράδυ και μας είχε ειδοποιήσει.

[wonderplugin_carousel id=”29″]
Categories