Θανατηφόρο τροχαίο στα Καλύβια Αττικής-Έλιωσαν οι λαμαρίνες – video από το STAR.GR

Συγκλονιστικές εικόνες κατέγραψε η κάμερα του Star από θανατηφόρο τροχαίο που έγινε στα Καλύβια Αττικής σε διασταύρωση καρμανιόλα της καινούργιας λεωφόρου που οδηγεί στο Λαγονήσι. Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος του Star, Βάιος Σύρρος, ενώ η τροχαία από πέρυσι είχε ζητήσει τοποθέτηση σηματοδότη, οι αρμόδιοι το αποφεύγουν.

Συγκλονισμένοι από το τροχαίο δυστύχημα οι τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ και οι πυροσβέστες τοποθετούν το άψυχο κορμί του άτυχου άνδρα, πάνω στο φορείο του ασθενοφόρου. Οι διασώστες προσπαθούσαν επί ώρα να τον απεγκλωβίσουν από τις λιωμένες λαμαρίνες του αυτοκινήτου, το οποίο ανετράπη μετά από σφοδρή σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο στη διασταύρωση της νέας Λεωφόρου που ενώνει τα Καλύβια με το Λαγονήσι.

Από τα συντρίμμια των δύο αυτοκινήτων ανασύρθηκαν και άλλα δύο αυτοκίνητα που είχαν μέσα τέσσερα άτομα, τα οποία τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Όπως λένε οι κάτοικοι της περιοχής, ο δρόμος είναι καρμανιόλα καθώς υπάρχουν δύο επικίνδυνες διασταυρώσεις στα Καλύβια αλλά και στη γαλάζια ακτή στο Λαγονήσι.

Εδώ και πάνω από έναν χρόνο από τα τέλη δηλαδή του 2015, όταν παραδόθηκε άτυπα ο δρόμος για τα λεωφορεία, η τροχαία με επείγουσα αλληλογραφία προς τις αρμόδιες υπηρεσίες ζήτησε και εξακολουθεί να ζητάει την τοποθέτηση φαναριών καθώς όπως αναφέρει, ο κίνδυνος για τους διερχόμενους οδηγούς και επιβάτες, είναι πολύ μεγάλος. Σε αυτό τον δρόμο που μετράει μόνο 15 μήνες ζωής, έχουν προκληθεί πέντε τροχαία ατυχήματα, εκ των οποίων τα δύο είναι πολύ σοβαρά.

Πολλαπλάσιες, είναι οι απλές συγκρούσεις με υλικές ζημιές ενώ πολλά από τα ατυχήματα, δεν καταγράφονται καθώς διευθετούνται με φιλικό διακανονισμό.
Οι αρμόδιοι φορείς ωστόσο, εξακολουθούν να μη δίνουν σημασία στις εκκλήσεις των κατοίκων για την τοποθέτηση φαναριών.

δειτε video από το STAR

πηγή, STAR.GR

Categories