Δηλώσεις του Δημάρχου Σαρωνικού για το κλείσιμο των επικίνδυνων κόμβων. video-ρεπορτάζ.

Τέλος στα θανατηφόρα δυστυχήματα και τα δεκάδες ατυχήματα στους κόμβους της νέας Λεωφόρου Καλυβίων – Μαρκοπούλου -που μόνο νέα δεν είναι-  ελπίζουμε ότι θα βάλει η παρέμβαση του Δημάρχου Σαρωνικού, ο οποίος σήμερα το πρωί (9/11/16) με προηγηθείσα απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου, διέκοψε την κυκλοφορία των αυτοκινήτων, καθώς έπαιρνε τραγικές διαστάσεις το πρόβλημα που πρόσφατα κόστισε τη ζωή δύο συνανθρώπων μας.

Πάνω από ένα χρόνο αφέθηκαν οι οδηγοί  να χρησιμοποιούν την νέα Λεωφόρο με “δική τους” ευθύνη για να καλυφθεί και νομικά ένα έργο για το οποίο δεν είχε προβλεφτεί σηματοδότηση!!

Ταυτόχρονα η Περιφέρεια και οι υπηρεσίες της  σφύριζαν αδιάφορα σε όλα τα δημοσιεύματα του τοπικού τύπου και επισημάνσεις πολιτών που προέβλεπαν τα χειρότερα να έρχονται. Χρειάστηκε να γίνουν τα 2 θανατηφόρα για να αντιδράσει ο Δήμος Σαρωνικού και να πάρει την σημερινή σωστή απόφαση παρέμβασης.

“Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει η παροιμία. Και αναλύοντάς την θα μπορούσαμε να πούμε: το Κάλλιο είναι για τους υπόλοιπους οδηγούς -πιθανά υποψήφια θύματα ,το Αργά για τους άτυχους νεκρούς συμπολίτες μας και το Ποτέ για τις οικογένειές τους που δεν θα τους ξαναδούν“, γράφει στο “FORUM ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ” μία συνδημότισά μας και συμφωνούμε απόλυτα.

O Paraktios ήταν εκεί σήμερα το πρωί καταγράφοντας το “κλείσιμο” των κόμβων και ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης έκανε αποκλειστικές δηλώσεις.

Παραθέτουμε το σχετικό video με κάποια παρατήρηση: Επειδή όπως μας είπαν οι υπεύθυνοι της Πολιτικής Προστασίας ότι το “φράξιμο” είναι προσωρινό μέχρι να γίνουν εργασίες βελτίωσης (1-2 ημέρες), πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή κατά τις βραδυνές ώρες, αν και μας διαβεβαίωσαν ότι θα τοποθετηθούν κατάλληλα φορητά παλλόμενα φωτιστικά μπαταρίας.

Επίσης ζητήσαμε από το Γραφείο του Δημάρχου την επιστολή προς την Περιφέρεια Αττικής με την οποία ανακοινώνεται το κλείσιμο των κόμβων,  την οποία λάβαμε και την δημοσιεύουμε.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

dav

dav

Δείτε φωτό ΕΔΩ

[wonderplugin_carousel id=”24″]
Categories